- 11 Eylül 2023
- 609
- 68
- Konu Sahibi Kleopatra11
Merhaba Arkadaşlar 24 yaşındayım 4 yıldır evliyim 8 aylık bebeğim var 20 temmuz günü telefonda ablamla konuşurken bı yandanda bebeğimi emzirirken bı anda panik atak yaşadım yani teşhis olarak o kondu Yaşadıklarım ( kalp çarpıntısı, göz kararmasi , yutkunamama , ortamdan yabancılaşma ölecek hissi, kalp krizi geçiriyorum hissi, kontörlü kaybetme . Eşim dış karakolda çalışıyor burda kimsem yok gelesiye 1 saat oldu ben o gelene kadar öldüm öldüm tekrar dirildim evladım agliyodu gözümün önünde onu bile kucağıma alamadım çok kötüydum ellerim ayaklarım tiriryordu doktora gittim kalbime bakıldı birşey çıkmadı serum verip gönderdiler beyaz kan düşüklüğü çıktı sonrasında onun bölümüne gittim değerlerim gayet iyi çıktı bı sıkıntı yok doktor bu yasadiklarima panik atak dedi sonrasında psikoloğa gittim 4 Seans gittim geçen hafta gittim en son ama ise yaramıyor doktor sadece beni dinleyip gönderiyo o günden sonra ben hep ölecek gibi hissettim ortamda yabancılaşma kalp krizi geçirip ölücem diye buda beni çok etkiledi tanı az önce 20 temmuzds yaşadığım atağın aynısını yaşadım o kadar kötüydü ki kendimi dışarı attım eğer ölürsem bebeğim yanlız kalmasın diye çünkü ölücem sandım gene kalbim o kadar hızlı atıyordu ki duracak sandım hiçbir sebep yokken burda kimseyi tanımıyorum yanlızım eşim bı var bı Yok onu aradım artık bana abarttiğımı söylüyor resmen destek olmuyor çok kötüyüm çok evladima bakıp bakıp ağlıyorum namaza başladım bu vesile ile ama namazda bile anksiyetem tutuyor hissizlesiyorum namaz bile kıldırmıyor artik