Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlıkyanlızca hamile arkadaşlar buraya belirtilerini yazsın
ilk olarak ben yazayım canım..adet olmadan önceki belirtilerim şu şekildeydi..
göğüs ağrılarım oldu.koltuk altına bastırınca acıyordu sadece.normalde dokunmadan acımıyordu. sol kasıgımda arada hafif kasılmalar oluyordu. bir de sık idrara çıkma yoktu ama hiç sıkışık değilken aniden sıkışıyordum wc ye zor yetişiyordum. çok duygusallaşmıstım herşeye ağlıyordum... birde gece yatarken vücudumda ani sıcaklık değişimleri oluyordu.birden ateş basıyordu ter içinde kalıyordum 5 dk sonra tir tir titriyordum.sabaha kadar uyuyamıyordum bu bir kaç gün sürdü.akıntım öyle çok olmadı ilk zamanlar
hamileleğin belirtileri aynı adet belirtileri gibi oluyor bende arkadaşlar. Şuan ikinci bebeğime 8 haftalık hamileyim adet olacagım gune yakın bel agrısı kasık agrısı özellikle sol taraf , akıntı oluyor sanki adet olmuş gibi hissedıyosun lavaboya gidiyosun bişey yok ben bunları yaşadım adetım 4 gün geçti idrar testi yaptım sonuç pozitif. Mide bulantıları vs gibi belirtiler 4-5 haftadan sonra ortaya çıkıyor .
eger hurafe demezseniz birşey daha paylaşmak istiyorum. ilk hamileliğimdede annem hamilemisin demişti yok demiştim ama hamileymişim Bundada öyle oldu annem sordu yok dedim ama yıne hamileymişim :) Anneme nerden anlıyosun dedım kirpiklerimden ve göz bebeklerimin büyüdügünü söyledi
Regl gününden 1 hafta önce başdönmelerim başlamıştı. Sürekli başım dönüyordu. kasıklarımda batma tarzı sancılar vardı. Midem kazınıyor gibiydi. Benimde kirpiklerim karışmıştı sanki birbirine. Göğüslerimdeki meme başına yakın küçük bezeler şişmişti. Ve dokununca sızlıyorlardı. Regli günümden 1 gün önce hep bağırsaklarım bozulurdu. Ama bu sefer kabız oldum. Tatlı benim için vazgeçilmezdi. Ama hiç cnm istememişti. Sırt ağrım oluyordu hala daha devam ediyor. Gaz problemi yaşıyordum. Şimdilik aklıma gelenler bunlar
ilk belirtiyi memisler verdi cok ama cok sızladı yumruta catlamasından 3 gun sonra. sonra geceleri terle uyanıodum sonrasında usuyodum ben her regle yakın ıshalımsı olurdum kabız oldum bu sefer sivilcem cıkardı her seferinde bu sefer cildim parladı her yemege saldırıodum manyak gibi heran actım
valla benim çok belirtim olmadı,ben adet olucam sanıyordum çünkü sadece kasıklarımda ağrı vardı,birkaç kez de bıçak saplanır gibi olmuştu,adetime 1 hafta kala test yaptırdım pozitifti. göğüs hassasiyeti,mide bulantısı bunlar daha sonra başladı canım.
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım 3 yasında bir oğlum var hamile olduğumu anlamadan sağ kasığımda batmalar oluyordu,ağzımda acayip birtat vardı,ve aşırı halsizlik
Bende yazayım belirtilerimi ben öğrendiğimde bebeğim zaten 4 haftalıkmış. Adet zamanın gelmişti ve inanılmaz bi bel ağrısı vardı tıpkı adet olcakmışım gibi ama adet olmadım. Sonra benim bacaklarım çok ağrıdı özelliklede baldırlarım ağrıyordu bide göğüs uçlarım inanılmaz acıyordu sızı değil resmen acıydı o derece yani ne bulantı ne baş dönmesi bunları hiç yaşamadım adetim 5 gün geçti test yaptık eşimle hamileymişim.Şimdi 7+3 günlük hamileyim ve daha yeni başladı bulantılar..
baş dönmesi ve hafif bulantım oldu ilk önce daha sonra gögüslerde resmen acıyordu ani ateş basmaları hatta üşüttüğümü düşünmüştüm birden üşüyordum sol kasığımda batmalar oluyordu ve ani açlık hep açtım çok tuvaletim geldi sanıyordum gidiyordum azıcık yine üşüttüğümü sandım.beklemiyormuydum bi ihtimal diyordum çünkü korunmayı o ay bırakmıştım .belirtilerden dayanamayıpı adet günümün akşamı test yaptım silik çift çizgi .ertesi sabah bir daha yaptım tam çift çizgi.şimdi 11 haftadayız
arkadaşlar selam birde hamile kalma günleri nasıl oluyor birde bende şöyla kafamda sıcak basması gibi belirti ve aynı zamanda başka ne vitamin almam gerek bana yardımcı olurmusun teşekkürler geğirti oluyor ben folic plus kullanıyorum ben adet 26 sında olum 29 unda bitti 3 gün sürdü ve sonra bittikten sonra mide bulantısı ve sağ kasıkta ağrı bacağa doğru sebebi nedir hamilemiyim acaba ve eşimde bende mide bulantısı var onada mağlum oluyor olurmu