• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davranış Bozuklukları yanlız yatmama :(

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

nutez

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2007
1.138
7
683
46
İzmir
merhaba arkadaşlar ben 2 erkek çocuk annesiyim allah izin verirse 3. bekliyoruz
2. oplum 6 yaşında doğduğundan beri hiç bensiz yatmadı büyük hata yaptım ama bazı şartlardan dolayı öyle oldu şimdi odasına alıştıramıyorum
odasında yatırıp uyutsam gece 3 5 kez uyanıp anne diye ağlıyor gidiyorum uyuyor odama geri dönüyorum ne uyku kaldı ne bişey ee yanımızda yatsa sığamıyoruz yatağa hepimiz rahatsız oluyoruz.üzerine gidip korkuyla yatırmak istemiyorumda iyice psikolojisi bozulmasın diye ama böylede olmuyor işte .
yöntemler denemiş ve sonuca ulaşmış arkadaşlar varsa değişik yöntemler paylaşırsanız çok sevinirim teşekkür ederim ...

nutezcim benim kızda 6 yaşında 1,5 yaşından beri anneannesi baktı ona ,ben çalıştığım için
hep yanında yatırdı anneannesi ,orada yatağı olduğu halde ,dedim anne yapma ben çekerim bak sonra dedim dinlemedi ,kuzumla yatarım ben bişey olmaz dedi
hafta sonları alıyorduk kızımı yine bizimle yatıyordu mecbur alışmıştı çünkü ,
3 yaşındayken ona çok güzel bir oda yaptım ,kız olduğu için kelebekli duvar kağıtları ,barbili stickerlar ,minni mouse lı yatak örtüleri filan ,baya heves etti odasına ,sonra zaten kreşe verince aldık annemden ,
hep odasında yatmaya başladı ,ilk zamanlar ,sabaha karşı uyanıp anneeee geeel derdi ,giderdim yanına dalınca geri kalkardım ,
4 yaşına doğru o da geçti ,şimdi 6 yaşında ve koltukta filan uyuyakalsa uyku arası odama götür beni diyor ..
inana bana benim tek taktiğim bu olmuştu ,cicili bicili bir oda onu cezbetti ..arkadaşlarından da gördü tabi kend odasında yatanları ,o da heveslendirdi baya ..

nutezcim benim kızda 6 yaşında 1,5 yaşından beri anneannesi baktı ona ,ben çalıştığım için
hep yanında yatırdı anneannesi ,orada yatağı olduğu halde ,dedim anne yapma ben çekerim bak sonra dedim dinlemedi ,kuzumla yatarım ben bişey olmaz dedi
hafta sonları alıyorduk kızımı yine bizimle yatıyordu mecbur alışmıştı çünkü ,
3 yaşındayken ona çok güzel bir oda yaptım ,kız olduğu için kelebekli duvar kağıtları ,barbili stickerlar ,minni mouse lı yatak örtüleri filan ,baya heves etti odasına ,sonra zaten kreşe verince aldık annemden ,
hep odasında yatmaya başladı ,ilk zamanlar ,sabaha karşı uyanıp anneeee geeel derdi ,giderdim yanına dalınca geri kalkardım ,
4 yaşına doğru o da geçti ,şimdi 6 yaşında ve koltukta filan uyuyakalsa uyku arası odama götür beni diyor ..
inana bana benim tek taktiğim bu olmuştu ,cicili bicili bir oda onu cezbetti ..arkadaşlarından da gördü tabi kend odasında yatanları ,o da heveslendirdi baya ..

eylülümmm bizimde odamız var gülüm yaptık ama yatmıyo işte bir ton bahaneler sıralıyo :( kardesime gidince biz koltukta yatarız esimle onada yantarafa ekli koltukları birleştiririm yok elimi tutar yok korkuyorum der ağlar senin yanına gelicem der bizimki artık kronik oldu ve sanırım benim merhametimide kullanmaya başladı eşşek sıpası :)

merhaba arkadaşlar ben 2 erkek çocuk annesiyim allah izin verirse 3. bekliyoruz
2. oplum 6 yaşında doğduğundan beri hiç bensiz yatmadı büyük hata yaptım ama bazı şartlardan dolayı öyle oldu şimdi odasına alıştıramıyorum
odasında yatırıp uyutsam gece 3 5 kez uyanıp anne diye ağlıyor gidiyorum uyuyor odama geri dönüyorum ne uyku kaldı ne bişey ee yanımızda yatsa sığamıyoruz yatağa hepimiz rahatsız oluyoruz.üzerine gidip korkuyla yatırmak istemiyorumda iyice psikolojisi bozulmasın diye ama böylede olmuyor işte .
yöntemler denemiş ve sonuca ulaşmış arkadaşlar varsa değişik yöntemler paylaşırsanız çok sevinirim teşekkür ederim ...

canım aynı durum, bizde de mevcut oğlum 3,5 yaşına girecek ve halen daha bizim odada yatıyor.ya ayak ucumuzda ki park yatakta ki çoğunlukla bizim yanımızda.bakalım arkadaşların önerilerine göre bişiler yapıp odalarına alıştırırız inşallah.benim ilk etapta yatağını beşik durumundan büyütülmüş haline getirmem lazım.

canım aynı durum, bizde de mevcut oğlum 3,5 yaşına girecek ve halen daha bizim odada yatıyor.ya ayak ucumuzda ki park yatakta ki çoğunlukla bizim yanımızda.bakalım arkadaşların önerilerine göre bişiler yapıp odalarına alıştırırız inşallah.benim ilk etapta yatağını beşik durumundan büyütülmüş haline getirmem lazım.

sen benim hatama düşme canım şimdiden başla vallaha çok zor yaa :( mesela ilk aşama en uyut odasına koy ben öyle yaptım 4 aydır o aşamayı aştık ama gece uyanıp beni çağırmasını yada kalkıp yatağa gelmesini aşamadık işte :(

Bu konuda cocukların anneyle babayla aynı odayı paylasması bıle hata malesef onerebılecegım bısı yok arkadas gusel demıs cıcıılı bıcılı odada care etmıyosa...

Ben bu konuda cok hassasım cok kıtap okudum dogumdan berı ılk 3 ay yanımda yatırdım sepet besıkte sonra odasında telsız kurdum bı tane gecede en az 10 kez kalkar benım oglum yılmadım ayrı yatırdım hala daha gecede mın 2 kez kalkar... Babası gıttıgınden berı benımle yatırıyorum sabaha karsı yataktan atıyo benı asagı ben en ıyısı kendı odasına gecıreyım :26: Tırsmaya basladım herseyden once nefeslerımızın karısması bıle ıyı degıl bunu bılıyorum

Back