Merhaba arkadaslar benle esim evliydik sonra ayri yasamaya basladik bu sirada esim baskasyla evlendi ve hapse girdi hapse girince kiz bundan ayrldi aylem baskiyla beni onla tekrar barisdirdi ve gecen gun o kizin adiyla ona haber yoladim onu ozledm beni arsn diye ve o aradi telefonu ablama verdm ablami o kiz sandi seni ozledim cikmama az kaldi falan dedi ben ayrlmak isdiyorm ama aylem izin vermiyor cikinca belki senin yanina gelir diyor esimde sadece onu kandrp parasni almaya calisdim diyor .. ben yoruldm bu baskilardan 2 cocugmu alip biri 5 biri 1 yasinda baska sehre gitmek isdiyorm ama yapa bilirmiyim kim bakacak cocugada ben calisicam off ne yapmam lazm yanliz yapa bilirmiyim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yanliz yaşaya bilirmiyim?
- Konu Sahibi Aysel1997
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ayrılık ihanet yalniz yasammak
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
2 ci cocuk o hapisdeyken oldu ama tamamile baskiyla ama siz diceksiniz senin kararn baskiyla alakasi yok ama acayip baski vardi yememe bile karisiyodlar dir dir tum gun tepemdeydiler2. Cocuk 1 yasinda hangi ara bosandiniz adam baskasiyla evlendi hapse girdi tekrar baristiniz
- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.841
- 133
Meslegim sekreterlik 22 yasindaym ve gurcusyanda yasiyorum burda kadn siginma evi yok malesef yoksa kolay olurdu (Mesleğiniz var mı?
Ne mezunusunuz?
Yaşınız kaç?
Hangi şehre gitmeyi planlıyorsunuz?
Kendinizi 10 yıl sonra nerede görüyorsunuz?
Resmi nikah var isde o yuzden kurtulamiyorm hen annem gildeydm o babasi evine goturdu kizi ... aylemin umrunda degil o ne yapsada umursamiyorlar bagisla dip duruyorlar neymis bosanrsam kotu yola dusermisimSeninle evliyken nasıl başkasıyla evleniyor?
Resmi nikahiniz vardır InşAllah.
Aileniz her haltı yiyen birisiyle nasıl evli kalmanıza müsade ediyor?
Çalışıyor musunuz?
Biraz bilgi verseydiniz ona göre yorum yapardık.
- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
Merhaba arkadaslar benle esim evliydik sonra ayri yasamaya basladik bu sirada esim baskasyla evlendi ve hapse girdi hapse girince kiz bundan ayrldi aylem baskiyla beni onla tekrar barisdirdi ve gecen gun o kizin adiyla ona haber yoladim onu ozledm beni arsn diye ve o aradi telefonu ablama verdm ablami o kiz sandi seni ozledim cikmama az kaldi falan dedi ben ayrlmak isdiyorm ama aylem izin vermiyor cikinca belki senin yanina gelir diyor esimde sadece onu kandrp parasni almaya calisdim diyor .. ben yoruldm bu baskilardan 2 cocugmu alip biri 5 biri 1 yasinda baska sehre gitmek isdiyorm ama yapa bilirmiyim kim bakacak cocugada ben calisicam off ne yapmam lazm yanliz yapa bilirmiyim
Alıntı yapmak istiyorum.
Neden?Alıntı yapmak istiyorum.
- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.841
- 133
Ne kötü yola düşmesi aileniz saçmalamış.Resmi nikah var isde o yuzden kurtulamiyorm hen annem gildeydm o babasi evine goturdu kizi ... aylemin umrunda degil o ne yapsada umursamiyorlar bagisla dip duruyorlar neymis bosanrsam kotu yola dusermisim
Yaşınız kaç?
Egitim durumunuz ne?
- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
22 yasim var 15 yasimda evlenmisdim ( sekreterlik okudum ama hic calismadmNe kötü yola düşmesi aileniz saçmalamış.
Yaşınız kaç?
Egitim durumunuz ne?
EvetBaşka şehre gideyim derken Gürcistan’da mı?
Aman konusmussa konusmuz onemi yok diyorlarAblanız konuşmasına rağmen anlamadı mi eşinizin nasil bir adam olduğunu
Oyle biseye gore bosanilirmi millet neler yapiyor yine bosanmiyor diyorlar (Ablanız konuşmasına rağmen anlamadı mi eşinizin nasil bir adam olduğunu
- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
Yanliz yasasam hall ederim ama 2 cocugu nereye brakicam kresler 5 bucuga kadar (Gürcistan’da iş bulmanız kolay mı?
Maaşlar ne kadar?
Ev kiraları ne kadar?
Siz Gürcü müsünüz?
- 4 Mart 2012
- 14.913
- 34.414
- 798
Çocuklar varsa lütfen onları bir yerlere sürüklemeyin. Eşinizden çıkınca boşanin , nafakanizi da alın. .Ailenizin evinden de ayrılmayın. Çalışın çocuklarınıza bakın. .Merhaba arkadaslar benle esim evliydik sonra ayri yasamaya basladik bu sirada esim baskasyla evlendi ve hapse girdi hapse girince kiz bundan ayrldi aylem baskiyla beni onla tekrar barisdirdi ve gecen gun o kizin adiyla ona haber yoladim onu ozledm beni arsn diye ve o aradi telefonu ablama verdm ablami o kiz sandi seni ozledim cikmama az kaldi falan dedi ben ayrlmak isdiyorm ama aylem izin vermiyor cikinca belki senin yanina gelir diyor esimde sadece onu kandrp parasni almaya calisdim diyor .. ben yoruldm bu baskilardan 2 cocugmu alip biri 5 biri 1 yasinda baska sehre gitmek isdiyorm ama yapa bilirmiyim kim bakacak cocugada ben calisicam off ne yapmam lazm yanliz yapa bilirmiyim
Sizin durumunuz için en mantıklısı bu.