canım aynı şey bendede olmuştu 1 2 saat sonra 2.çizgi belirginleşti hamile moduna bile girdim hemen ama değilmişim 10dk içinde çıkarsa 2.çizgi hamiş sayılıyomussun cnm ama inş geç yumurtlamışsındır ve hamilesindir.:CüvCüv:kızlar dün adet olmam gerekiyordu ve bugünde olmadım ve test yapmıştım bir iki saat bekledikten sonra böyle gölge gibi bir ikinci çizgi çıkmıştı.....
az önce bir yazı okudum bu gebelikler kanda en erken 12. gün idrarda ise en erken 14. gün çıkıyormuş....
ben geç yumurtladım bu ay 16. gün falandı şimdi hesapladım eğer döllenme olmuş ise bugün tam 14. gün daha çıkmaması normal değilmi varsa bile.....
yada bir daha test ne zaman yapmalıyım... bizim buralarda fortel veya clear blue satılmıyor bu ucuz testlerede artık hiç güvencim kalmadı kaç kere yalancı çoban oldummm...
bol bol dua edin kızlar benim için...yanlış bilmiyorum dimi en erken 14. gün çıkıyor idrarda ha birde kızlar eğer yoksa yani negatif olsa bile daha önce birçok kez test yaptım böyle gölge gibi soluk gibide olsa testlerde hiçbirşekilde çıkmıyor..... buda bir gelişmedir umarım....
ama daha önceki testlerde hiç böyle çıkmamıştı..... yani aradan bir gün bile geçse gölge şeklinde bile 2. çizgi çıkmıyordu,,,,, ozaman yoksa niye böyle oldu bu ya normalde düzenlidir benim adetlerim hiç şaşmaz 28 günde bir olurum ve olmadan 2-3 gün önce kahverengi lekelerim gelir.....
kafak çok karıştı.... ya eğer yoksada biranönce adet olayım inanın kaç aydır bekliyoruz ne bebek var ne bişey ama en azından gününde gelirdi adetlerim ama bu ay ortada bişey yok bu ay tatil planımız var ama şu olay kesinleşmeden hiçbirşeye kıpırdayamıyoruz
ama daha önceki testlerde hiç böyle çıkmamıştı..... yani aradan bir gün bile geçse gölge şeklinde bile 2. çizgi çıkmıyordu,,,,, ozaman yoksa niye böyle oldu bu ya normalde düzenlidir benim adetlerim hiç şaşmaz 28 günde bir olurum ve olmadan 2-3 gün önce kahverengi lekelerim gelir.....
kafak çok karıştı.... ya eğer yoksada biranönce adet olayım inanın kaç aydır bekliyoruz ne bebek var ne bişey ama en azından gününde gelirdi adetlerim ama bu ay ortada bişey yok bu ay tatil planımız var ama şu olay kesinleşmeden hiçbirşeye kıpırdayamıyoruz
kızzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr az önce işten çıktım ve eve gelirken dayanamadım yolda eczaneden bir test aldım duydunuzmu bilmiyorum ge- be test diye birşey ve eve gelince dayanamadım yaptım 5 dk. içinde ikinci silik çizgi belirdi şimdi açık pembe gerçekten varmı şimdi bebişim yoksa yine test yanılıyormu:teytey::teytey::teytey:
ayyy inşallah canım bu mübarek günün hörmetine inşallah hayırlısıyla olsun ne diyim... rabbim bütün isteyenlere nasip etsin....bu test inşallah yanılmıyordur.....[/QUOah canım benim hadi inşallah hamilesindir. 2 gün sonra yine yap bakalım çizgi koyulaşıcakmııı.
kızlar dün adet olmam gerekiyordu ve bugünde olmadım ve test yapmıştım bir iki saat bekledikten sonra böyle gölge gibi bir ikinci çizgi çıkmıştı.....
az önce bir yazı okudum bu gebelikler kanda en erken 12. gün idrarda ise en erken 14. gün çıkıyormuş....
ben geç yumurtladım bu ay 16. gün falandı şimdi hesapladım eğer döllenme olmuş ise bugün tam 14. gün daha çıkmaması normal değilmi varsa bile.....
yada bir daha test ne zaman yapmalıyım... bizim buralarda fortel veya clear blue satılmıyor bu ucuz testlerede artık hiç güvencim kalmadı kaç kere yalancı çoban oldummm...
bol bol dua edin kızlar benim için...yanlış bilmiyorum dimi en erken 14. gün çıkıyor idrarda ha birde kızlar eğer yoksa yani negatif olsa bile daha önce birçok kez test yaptım böyle gölge gibi soluk gibide olsa testlerde hiçbirşekilde çıkmıyor..... buda bir gelişmedir umarım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?