• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlışlıkla beğenme

Suslupuslum

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2012
156
55
98
Ankara
Merhaba hanımlar instada yanlışlıkla fotoğrafa beğeni yapıp hemen geri aldım. Foto beğenileri bana arka planda iletilmiyor sadece kalp simgesinde görünüyor.
Ayarlarla ilgili olabilir mi size foto beğenileri anında iletiliyor mu? Görmüşmüdür ki?

Merhaba hanımlar instada yanlışlıkla fotoğrafa beğeni yapıp hemen geri aldım. Foto beğenileri bana arka planda iletilmiyor sadece kalp simgesinde görünüyor.
Ayarlarla ilgili olabilir mi size foto beğenileri anında iletiliyor mu? Görmüşmüdür ki?
Silseniz bile yaptığınız her şeyin bildirimi anlık gidiyor diye biliyorum. Yaşadım bunu birkaç kez 😬

Arka planda gözükmez, yani arka plan dediğim kalp’e dokunduğunda artık görmez sizi like edenler arasında ama bildirim gider.

Anında bildirim gidiyor beğeniyi geri çekseniz de bildirimde isminiz durur

Bana beğeni bildirimi, kalp harici gelmiyor. Ayarını bulabilsem bende bildirimi açıp deneyeceğim görünüp görünmediğini.

Konuşmadığım birisi instamda dolanıyor 2 defa yanlışlıkla beğendi sanırım x fotoğrafı beğendi diye bildirim gelmis. Elime telefonu alıp Instagram girdim bildirime tıkladım orda da görünüyordu x beğendi diye tıklayınca görünmüyordu. Yani yanlışlıkla beğenip anında çekseniz dahi bildirim de gidiyor, bildirim kısmında da duruyor. Ama sayfayı yenileyince kayboluyor bildirim.

Konuşmadığım birisi instamda dolanıyor 2 defa yanlışlıkla beğendi sanırım x fotoğrafı beğendi diye bildirim gelmis. Elime telefonu alıp Instagram girdim bildirime tıkladım orda da görünüyordu x beğendi diye tıklayınca görünmüyordu. Yani yanlışlıkla beğenip anında çekseniz dahi bildirim de gidiyor, bildirim kısmında da duruyor. Ama sayfayı yenileyince kayboluyor bildirim.
[/QUHiç uygulamaya girmeden telefona düşüyor mu bildirim. Benim ayarlardan ötürü sanırım sadece kalp simgesinde görünüyor. Ordan görene kadar ben hallettim ama telefona düşüyorsa görür.
Uygulamaya girmeden telefon ekranınıza geliyor mu bildirim. Ben uygulamada denedim silince görünmedi ama diğer , ekrana düşme varsa onun ayarını bulamadım.

Dua edin İnstagramı bildirimsiz kullansın. Ben bildiririmsiz kullanıyorum arka plana gelmiyor. Ama bildirimli kullanıyorsa geçmiş olsun arka plana gelmiştir

Bildirim gelir ama engellesen gelir miydi onu bilmiyorum. Keşke garanti olsun diye engelleseydin, yapacak bir şey yok.

bana geliyo hatta yanlışlıkla beni stalklarken beğenen 2 kişiyi yakaladım öyle :D bi girdim bildirim yok ama üstten beğendi diye bildirim gelmişti

Kalp harici telefon ekranınıza geliyor mu

kalp derken? “Suslupuslum fotoğrafını beğendi”,”suslupuslum gönderdiğin mesajı beğendi”,”suslupuslum fotoğrafına yorum yaptı” şeklinde geliyor bildirimler. Kalpten kastettiğiniz beğeni mi? Evet geliyor. Ama ben görmeden geri çekilirse telefon ekranımda kalıyor mu bilmiyorum. İnstagramda bildirimler kısmından siliniyor.

Back
X