- 17 Şubat 2017
- 163
- 55
- 48
- 29
- Konu Sahibi Erkaneliffff
-
Sonuç tam olarak kaç çıktıMrb 17 mart yumurtlama günümdü 1 nisan adet günüm 27 martta idrar testi yaptım sonuc böyle cıktı pozitif sandım bugun kan testi yaptırdım sonuç >5 bu cıktı negatif yani ne demek oluyo bu
5 ve üzeri gebelik sayılıyo ama artışı önemli olanMrb 17 mart yumurtlama günümdü 1 nisan adet günüm 27 martta idrar testi yaptım sonuc böyle cıktı pozitif sandım bugun kan testi yaptırdım sonuç >5 bu cıktı negatif yani ne demek oluyo bu
Sonuç tam olarak kaç çıktı
Ama idrarda çıkıp kanda çıkmaması mantıklı mıCok yeni iki gün sonra tekrarlayın
Sonuç 5 çıktıysa zaten gebelik var demek oluyorAma idrarda çıkıp kanda çıkmaması mantıklı mı
Mrb 17 mart yumurtlama günümdü 1 nisan adet günüm 27 martta idrar testi yaptım sonuc böyle cıktı pozitif sandım bugun kan testi yaptırdım sonuç >5 bu cıktı negatif yani ne demek oluyo bu
Kan testinin yanlış çıkma ihtimali yok ama geç döllenme olmuş olabilir adrtiniz geçtikten 2-3 gün sonra gidinKan testinin yanlış çıkma ihtimali varmi acaba yaptirdigim yer ne bilim yanlış ölçtüyse falan
Merhaba yumurtlama ve adet günümüz aynı sizinle bi gelişmeniz var mıKan testinin yanlış çıkma ihtimali varmi acaba yaptirdigim yer ne bilim yanlış ölçtüyse falan
Eklentinize baktım ben ama sonucunuz 5 ten küçük olarak çıkmış negatif sonuçtur bu ..gebelik varsa önce kan da çıkar .ama siz baktırın birdaha istersrnizMrb 17 mart yumurtlama günümdü 1 nisan adet günüm 27 martta idrar testi yaptım sonuc böyle cıktı pozitif sandım bugun kan testi yaptırdım sonuç >5 bu cıktı negatif yani ne demek oluyo bu
Eklentinize baktım ben ama sonucunuz 5 ten küçük olarak çıkmış negatif sonuçtur bu ..gebelik varsa önce kan da çıkar .ama siz baktırın birdaha istersrnizMrb 17 mart yumurtlama günümdü 1 nisan adet günüm 27 martta idrar testi yaptım sonuc böyle cıktı pozitif sandım bugun kan testi yaptırdım sonuç >5 bu cıktı negatif yani ne demek oluyo bu
Eklentinize baktım ben ama sonucunuz 5 ten küçük olarak çıkmış negatif sonuçtur bu ..gebelik varsa önce kan da çıkar .ama siz baktırın birdaha istersrniz
Eklentinize baktım ben ama sonucunuz 5 ten küçük olarak çıkmış negatif sonuçtur bu ..gebelik varsa önce kan da çıkar .ama siz baktırın birdaha istersrniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?