sevgili anne adayları bende anne adayı olmak için bursada bulunan PEMBE MAVİ adındaki sağlık kıliniği ne gittim DR NEDRET KOLSAL OLMAK üzere tedavimize başladı ilk etapta bana aşılamayı önerdi ve yaptık sonuc mu tabiki hüsranla sonuçlandı ikinci bir aşılamayı önerdi oda büyük bir hüsranla sonuçlandı sonrasında tüp bebeğe başlamamızın zamanı geldiğini söyledi ve rahim filmi istedi ve filmle beraber... gittiğimizde bana tüplerim den sol tüpümün tıkalı olduğunu ve tüp bebek kaçınılmaz olduğunu ve bir an önce başlamamız gerektiğini söyledi ve başladık SİZCE SONUC ne olabilir tabiki tüp bebek denemeside Büyük bir Hüsranla sonuçlandı embriyoları DOKTORUMUZ NEDRET KOLSAL DEĞİLDE PEMBE MAVİNİN SAHİBİ NİLGÜN KARAYILANOĞLU NAKLİNİ YAPTI ve ogun anladımki başından beri yanlış doktora gidip dünya masrafının boşa gittiğini İki aşılama ve tüp bebek denemesinden sonra büyük bir yıkıntıyla çok AMA ÇOK kötü günler yaşadım ve birkere arayıp sormadılar doktor NEDRET KOLSAL EŞİMİN KUZENİNE SENİN KESİNLİKLE COCUĞUN OLAMAZ İMKANSIZ!!! Dediğini öğrendim ve eşimin kuzeni şuan 4 yaşında kızı olan biranne ve başka bir doktorda tedaviyle anne olabildi 3 yıl geçtikten sonra kendimizi toparlayabildik iyi bir araştırmadan sonra Prof. doktor GÜRKAN UNCU yu,bulduk gittik ilk muaynemizde teşhisi şuydu rahim içinde çatı ters gelişmiş olduğu için tüp bebek bile yapılsa çocuk olması imkansız ama küçük bir operasyonla normal yoldan annelik olması büyük bir olasıllık dedi ve daha once DOKTOR NEDRET KOLSAL, IN istediği rahim filminde senin sol tüpün kapalı ve tüp bebek kaçınılmaz dediği filme bakan Prof, GÜRKAN UNCU tüplerimin açık olduğunu dolayısıyla başından beri çok hata yaptığımızı yanlış DOKTORA gidip madden ve manen çok büyük zarara uğradığımızın farkına varmış olduk BEN &EŞİM kötü günler yaşadık DİYECEKSİNİzKİ bunları neden yazdın Yazmamın sebebi benim yaptığım hatayı sizlerde yapmayın Ben hala PEMBEMAVİ NİN önünden geçerken bakamıyorum çok KÖTÜ OLUYORUM sizlerde madden manen bizim gibi yıpranmayın büyük zarara uğramayın ALLAH C.C. HERKESİN gönlündeki evlat sevgisine kavuştursun.