Yanlış Park Eden Babanız da Olsa Sinirlenir misiniz?

mb1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
2.254
1.465
Merhaba arkadaşlar az önce bi olay oldu çok sinirlendim, şimdi oturduğumuz evden annemler taşındılar Temmuz ayında. Benim sınavım olduğu için ben erteledim taşınmayı, taşındım taşınıyorum eşya derken gecikti bu ayın sonunda taşınıyorum inşallah.. Annem babam taşındılar ama babamın bu sitede arkadaşları var onlarla görüşmeye geliyor. Bizim sitede her dairenin kendi park yeri var. Bazı dairelerinki enine geniş, yan yana 2 araba hatta bazılarına 3 araba sığabilir.. Bizim park yeri de enine dar.. Bir tane büyük araba sığabilir ya da bir araba önde, ama gerisinde 2. araba varken çıkamayacak şekilde park edilebilir.. Biz ailemle otururken sadece babam park ediyordu biz annemle misafir otoparkına park ediyorduk.. Onlar taşındıklarından beri ben park ediyorum doğal olarak.. Babam burada arkadaşlarıya okey oynamaya geliyormuş.. Biz çocukken bize oynatmazdı şimdi kendi oynamaya başladı.. Benim arabanın gerisine ve yan dairenin otoparkıa yanlamasına 2 araba da çıkamayacak şekilde park etmiş gitmiş.. Benim de markete gitmem gerekiyordu çıkamadım ve aradım.. Bu yanlış park insanı kadar sinirlendiren bişey ki ağlayacaktım nerdeyse.. yandaki arabaya çarpabilirdim.. Aradım.. Çıkamıyorum diye.. Oyun oynıyorum dedi.. Neyse 5 dakikaya geliyorum dedi.. Çekti arabayı.. Sen market işini gündüz hallet ben akşam oyun oynamaya geliyorum diyor.. Misafir otoparkına park edebilir, ayrıca dışarıya da park ededbilir.. Ben o oyun oynayacak da hangi saatte gelecek de gidecek diye işimi onun saatine göre mi ayarlıycam?
Şimdi arkadaşlar ben ufacık bir park yeri hatası yapsam kıyameti koparır, bir keresinde bir yere bir 10 cm ileri park ettim diye gelmiş bütün sileceklerimi kaldırmış arabanın üstüne yazı yazmış sanki yönetimden biri uyarmış gibi.. Tabi ben el yazısından onun olduğunu anladım.. Küçücük bir hata yapsam kıyameti koparır.. Siz olsanız naparsınız? Zaten taşınıcam yakında o zaman herkesin kendi park yeri olacak bir nebze bu sorun geçecek inşallah..

Şimdi arkadaşlar ben ufacık bir park yeri hatası yapsam kıyameti koparır, bir keresinde bir yere bir 10 cm ileri park ettim diye gelmiş bütün sileceklerimi kaldırmış arabanın üstüne yazı yazmış sanki yönetimden biri uyarmış gibi.. Tabi ben el yazısından onun olduğunu anladım..

Bana anlamsız geldi bu tepkiniz ama sanırım babanız size öyle davrandığı için hırs olmuş içinizde

Yani kendisi öyle kızım bu araba şöyle park edilir biraz şöyle park et diye doğru düzgün konuşsaydı da bütün sileceklerimi kaldırıp arabaya yazı yazmasaydı yani öyle biri olmasaydı daha sabırlı olabilirdim.. Kaldı ki ben kimsenin çıkamayacağı kadar bir park hatası yapmadım..

Sonuçta bir park mevzusu çok uzatmaya gerek yok bence ama sizi kırmış sanırım bu konuda ondan bu kadar tepki veriyorsunuz.

Madem uğraşmak istemiyorsun sen misafir yerine park et , zaten her an taşınabilirseniz misafir sayılırsınız :)

Baba bu yaa
Park meslesine falan kızmaya kiyamam.

Gidip anahtarini alip yaparim birseyler.
Park meslesine hayatım da 1 kez sinirlendim tam dediginiz bu cikamayacagim sekilde önümu kapatarak koymuslardi.
Insan baskasi olunca kizasi geliyor da simdi babami düşününce kizamadim valla ne yalan söyleyeyim .

Madem uğraşmak istemiyorsun sen misafir yerine park et , zaten her an taşınabilirseniz misafir sayılırsınız :)

Ben park etmezsem sitedeki yer bulamayan biri gelip park ediyor.. Ben dairenin boş otopark yeri dururken gidip misafir otoparkında yer arıyacam gelip başka birisi bizim park yerine park edecek öyle olsa..

Allah baska dert vermesin madem adam oynamaya geliyo sen de eskisi gibi misafir otoparkina koyuver. Yahu milletin babasi sover dover sen bi adam araba park ediyo diye krize girmissin

Allah baska dert vermesin madem adam oynamaya geliyo sen de eskisi gibi misafir otoparkina koyuver. Yahu milletin babasi sover dover sen bi adam araba park ediyo diye krize girmissin

Ben misafir otoparkına parketsem park yeri boş diye gelip başkaları park ediyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…