Yanlış ovülasyon tarihi

Gabriella8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2019
361
426
53
36
Arkadaşlar hepinize merhaba,
Regl tarihime 5 gün var, ancak tamamen regl olmadan üç gün önce kahverengi ya da pembe akıntılarım oluyor her zaman(peçeteyle silince gelecek kadar). Yumurtlama günüm 26 Ekimdi ovulasyon testi ile hesapladım ve korunmasız birleşme oldu. Bugün yani 5 kasımda reglden 5 gün önce lekelenme tarzı kanamam oldu ve predictor erken idrar testlerinden yaptım negatif. Sizce normal adet kanaması mı başlangıcı mı? Yerleşme kanaması olabilir mi? Bebek istiyorum ve cok üzüldüm. Yumurtlama gününden 9 gün sonra adet olmak normal mi? Ya da ovulasyon testi tarih konusunda beni yanıltmış olabilir mi? Ayrıca göğüslerimde bir haftadır hassasiyet vardı, mavi damarlar cok belirgindi ve de üzerinde sivilceler vardı, kasıklarımda batma ve halsizlik.

Son düzenleme:
Adetin gecikti mi veya düzenli mi? Ben artık idrar testlerine inanmıyorum bence kesin sonuç kan

Ovulasyon testi yaptınızmı tekrar. Belki ikinci bir yumurtlama yaşıyorsunuzdur. Yumurtlama dönemlerinde lekelenme olabilir. Benim oluyordu her ay

Bir ay içerisinde birden fazla yumurtlama olabiliyor canım. Ayrı yumurta ikizleride bu şekilde oluyor zaten
Teşekkür ederim canım Ben Belki yerleşme kanamasıdır diye ümitlendim ama kırmızya doğru dönüyor renk Erken regl oldum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…