• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış olan ben miyim?

Lady94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2018
118
76
28
30
Merhaba kk üyeleri size danışmak istediğim bir sorunum var. Açıkçası insan sorunun içindeyken kim haklı kim haksız göremediği için dışardan insanların fikirlerini almak istiyorum. Eşimle 1.5 yıllık evliyiz. 26 haftalık hamileyim. Nişanlılık zamanlarında ufak tefek tartışmalar olsa da birbirimizi seviyorduk. Ben hala da onu çok seviyorum. Bizim öyle büyük bir problemimiz de yok benim gördüğüm kadarıyla. Eşim benim ona tavır yapmamı trip yapmamı istemiyor. Her kadının doğası gereği trip ve tavır kaçınılmaz oluyor tabi. Yani şöyle ki ben tartışma da kırgın olduğum yerleri söylerim o ise beni o an kırmak için ağzına geleni söyler. Asla kötü kalp kıracak şey söylemem o raddeye geldiğim an odadan çıkarım. Eşimi 3 yıldır tanıyorum, telefon şifresini bilmem karıştırmam. O da benim telefonumu karıştırmaz. Ama sürekli telefonla oynar, mesajlaşır. Afedersiniz lavaboya bile telefonla gider. Telefonunu benim yanımda bırakmaz. Dışarı çıkınca asla aramam nerde kaldın, neden gelmedin diye. Haftada bir gün tatili var onu da daha ben yataktayken arkadaşlarıyla plan yapar. Yani ben demediğim sürece çok fazla benle plan yapmaz. Bunları konu iyice anlaşılsın diye yazıyorum. Şuan konuşmuyoruz kendisiyle sebep ise hamile olduğum için geçen hafta ondan eve süpürge atmasını rica ettim. Tamam pazar günü yaparım dedi. Pazar günü geldi ben arkadaşlarımla dışarı çıkacağım dedi. Haliyle bozuldum ben yaparım dedim sonra ısrar etti gelince yapacağım sen yapma diye tamam dedim gelince de tavır yapmadım. Evi süpürdü. Aradan kaç gün geçti dün bana onun moralini bozup arkadaşlarının yanına gönderdiğimi söyleyince bende haksızlık yaptığını söyledim böyle tartıştık kalbi kırılmasın diye odadan çıktım sakinleşince geri geldim. Şuan bana düşman gibi davranıyor. Konuşmuyor, büyük ihtimalle ayrı da uyuyacak. Benimse tek istediğim artık evlendiğinin farkına varması. Önceliğinin karısı olması ama ne yazıkki önceliği ailesi ve arkadaşları. Nişanlıyken, evlenirken asla maddi olarak zorlamadım onu. Ben 25 o 30 yaşında bu arada. Haftada bir günüm var onu da arkadaşlarımla buluşuyorum diye sitem ediyor. Acaba ben mi çok abartıyorum? Bana verebileceğiniz tavsiyeleri dinlemek istiyorum. Uzun oldu ama başka türlü nasıl anlatılır bilemedim. Teşekkürler şimdiden..

Umursamayacaksınız.
Onun size davrandığı gibi davranacaksınız.
Ve hamileliğin avantajlarını sonuna kadar kullanın.

umursama bir zaman sonra azalır çok üstüne gidersen kendini bişi sanır daha çok hoşuna gider arkadaşlarla takılmak umursama biraz bi ihtimal düzelir bildiğim bir kaç örnek var

Umursamayacaksınız.
Onun size davrandığı gibi davranacaksınız.
Ve hamileliğin avantajlarını sonuna kadar kullanın.
Yani inanın elimde değil umursamamak, ekstra duygusallık var hormonlardan dolayı aynı evde düşman gibi olmak çok saçma geliyor. Çok inatçı asla dönmüyor inadından nasıl olacak bilmiyorum 🥺 bu avantajlar neler peki açıkçası hiç nazlı biri değilim beceremiyorum da galiba.

Bu erkekler neden böyle ya silah mı dayıyorlar kafalarına evlen bu kızla diye huzur vermiceksen evlenme kardeşim gez arkadaşlarınla yaşlan hamile halde kadın trip atıcağına kocası bir hallerde şimdiden böyleyse çocuk doğunca bu ilişki nereye gidicek ağırlığınızı koyun lütfen size böyle davranmasına izin vermeyin.

Yani inanın elimde değil umursamamak, ekstra duygusallık var hormonlardan dolayı aynı evde düşman gibi olmak çok saçma geliyor. Çok inatçı asla dönmüyor inadından nasıl olacak bilmiyorum 🥺 bu avantajlar neler peki açıkçası hiç nazlı biri değilim beceremiyorum da galiba.
Mecburen yapmalısınız.
Sık sık aşerin, zor şeyler isteyin, eşiniz gitsin bulsun.
Ağırlaştığınız için temizliği yemeği ona bırakın.
Kendinizi paralamak işe yaramadığına göre aksini yapın.

Tövbe yarabbim! Bu ne ya! İmmatür bir karakter. Dediğiniz gibi evli olduğunun farkında değil. Sizin mesleğiniz vs var mı? Daha yeni evlisiniz, bu anlattıklarının sevgili iken bile mantıklı değil. Tavır vs yapmayın, oralı da olmayın. Kendi kendinize bir şey yok gibi, sanki anlamıyormuş gibi davranın. Annesi olmayın erkeklerin.

Back