S SheZofren ..... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2011 6.112 6.885 198 5 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi SheZofren #1 Yanlış okuduğunuz konu başlıklarını ve gerçekte yazanları yazmak ister misiniz? Mesela ben bu aralar çok yanlış okuyorum. Daha az önce okuduğum ama yanlış okuduğum Yazılan başlık Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :) Benim okuduğum Kayıvalidemin de hamile olduğunu öğrenen gelinler beraber bekleyelim :)
Yanlış okuduğunuz konu başlıklarını ve gerçekte yazanları yazmak ister misiniz? Mesela ben bu aralar çok yanlış okuyorum. Daha az önce okuduğum ama yanlış okuduğum Yazılan başlık Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :) Benim okuduğum Kayıvalidemin de hamile olduğunu öğrenen gelinler beraber bekleyelim :)
S SheZofren ..... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2011 6.112 6.885 198 5 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi SheZofren #2 Yazılan başlık Sadece gercekten asik olanlar icin.. Benim okuduğum Sadece gebelikten aşık olanlar için.. Yazılan başlık Mesafe koymak istiyorum Benim okuduğum Nescafe koymak istiyorum.
Yazılan başlık Sadece gercekten asik olanlar icin.. Benim okuduğum Sadece gebelikten aşık olanlar için.. Yazılan başlık Mesafe koymak istiyorum Benim okuduğum Nescafe koymak istiyorum.
1Sen Nirvana Kayıtlı Üye 24 Ocak 2011 21.772 35.585 798 5 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi SheZofren #3 Daha önce çok oldu da şimdi hatırlayamadım. Bundan sonra okursam ilk buraya yazarım. :)
K_G Noktalama iş. ve paragraflar yazının mimikleridir. Kayıtlı Üye 19 Haziran 2015 1.594 2.858 133 31 5 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi SheZofren #4 Ben böyle bir konu açmıştım ya. Kimse cevap yazmamıştı Sitede bir şeyleri yanlış okuyan sadece benmişim, diye düşünmüştüm.
Ben böyle bir konu açmıştım ya. Kimse cevap yazmamıştı Sitede bir şeyleri yanlış okuyan sadece benmişim, diye düşünmüştüm.
jelibon25 3 melek annesi Kayıtlı Üye 11 Şubat 2014 3.656 1.188 148 5 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi SheZofren #5 Olduda hatırlayamıyorum
S SheZofren ..... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2011 6.112 6.885 198 7 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi SheZofren #6 1Sen .!.: Daha önce çok oldu da şimdi hatırlayamadım. Bundan sonra okursam ilk buraya yazarım. :) Genişletmek için tıkla... yaz yaz valla ben kendime çok gülüyorum bu konuda sürekli hızlı okumaktan mı nedir yanlış okur oldum :) realgar .!.: Ben böyle bir konu açmıştım ya. Kimse cevap yazmamıştı Sitede bir şeyleri yanlış okuyan sadece benmişim, diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Aaaa inan görmedim görsem kesinlikle yazardım çünkü bu aralar o kadar çok yanlış okuyorum ki :) jelibon25 .!.: Olduda hatırlayamıyorum Genişletmek için tıkla... bundan sonra olursa yazmayı unutma
1Sen .!.: Daha önce çok oldu da şimdi hatırlayamadım. Bundan sonra okursam ilk buraya yazarım. :) Genişletmek için tıkla... yaz yaz valla ben kendime çok gülüyorum bu konuda sürekli hızlı okumaktan mı nedir yanlış okur oldum :) realgar .!.: Ben böyle bir konu açmıştım ya. Kimse cevap yazmamıştı Sitede bir şeyleri yanlış okuyan sadece benmişim, diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Aaaa inan görmedim görsem kesinlikle yazardım çünkü bu aralar o kadar çok yanlış okuyorum ki :) jelibon25 .!.: Olduda hatırlayamıyorum Genişletmek için tıkla... bundan sonra olursa yazmayı unutma
S SheZofren ..... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2011 6.112 6.885 198 7 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi SheZofren #7 Başlıkta yazan Gece gece canımı yaktı Benim okuduğum Gece gece canım çekti Tam başlığı okuyunca aklıma farklı şeyler geldi yazacaktım ki tekrar okumuşum iyi ki
Başlıkta yazan Gece gece canımı yaktı Benim okuduğum Gece gece canım çekti Tam başlığı okuyunca aklıma farklı şeyler geldi yazacaktım ki tekrar okumuşum iyi ki