- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- Konu Sahibi Meredith Grey
Maddi yardımda bulunduğu insanlar var. Sanırım kötü biri olsa yardımda bulunmaz diye düşünülüyor.Kadın bir sürü halt işlemiş.
Özü tam olarak nerede anlayamadım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maddi yardımda bulunduğu insanlar var. Sanırım kötü biri olsa yardımda bulunmaz diye düşünülüyor.Kadın bir sürü halt işlemiş.
Özü tam olarak nerede anlayamadım?
Onları da çevresine o çok önemli gördüğü "titr" için yapıyordur böyle birisi bence. Birilerinin maddi zorluğunu önemseyip düşünecek olan insan yuva yıkmazdı.Maddi yardımda bulunduğu insanlar var. Sanırım kötü biri olsa yardımda bulunmaz diye düşünülüyor.
YengeçOnları da çevresine o çok önemli gördüğü "titr" için yapıyordur böyle birisi bence. Birilerinin maddi zorluğunu önemseyip düşünecek olan insan yuva yıkmazdı.
En çok da sevgilinizin burcunu merak ettim
40lı yaşlarında birinin 20li yaşlarındaki yeğenini, daha doğrusu sevgilisini kıskanması da ayrı mide bulandırıcı.İyi bir insan falan değil,en doğrusunu yapıyorsun.
Ayrıca bana seni ve sevgilini kıskanmış gibi geldi.Sürekli sevgilin üzerinden laf sokması falan,bak seni aldatır demesi.Büyük ihtimalle çatlıyor.
Klasik bir yeğen teyze ilişkisi yoktu aramızda.Annem deseniz neyse de teyzeniz yahu.
Hayatinizdan cikarsaniz ne olur?
Bence yormayin bile kendinizi bunun ustunde düşünerek. Bu yaptıklarını yapmasina da gerek yok, sadece siz sevmiyor da olabilirdiniz..
Klasik bir yeğen teyze ilişkisi yoktu aramızda.
Annem babam boşandığı için belli bir süre teyzem, annem, ben birlikte yaşadık. Kendi çocuğu gibi beni gezdirir, yedirir içirir, tatillere vs götürürdü. Sanırım ben çocukluktan çıktıkça, yetişkinlere nasıl davranıyorsa bana da öyle davranmaya başladı.
Ben de seninkinin, seni aldatmayacağını nereden biliyorsun dedim. Hemen savunmaya geçti; bütün gün yanımda, nasıl aldatsın falan filan diye.Aldatacak dediğinde mesela e herkes ucuz iki memeye bir çift bacağa karısını aldatacak değil kocası aldatmaya meyilli olanlar düşünsün diyiverin. Haklı sessiz olunca arsızın sesi çok çıkıyor azıcık aba altından sopanızı gösterin o mesajı alır çenesini kapar zaten. Biraz ne mal olduğunu hatırlatmanız lazım alttan alta.
İşte durum böyle değil.Ya alt tarafı ananenin çocuğu. Bir ömür görmesen ne kaybedersin ki?
Ben halalarimi teyzelerimi yüz sene görmesem eksikliklerini hissetmem- ki bir problemimiz de yok yani.
Boşversene. Engelle hatta,gelmesin mesajı. Canını sıktığına değmez
Edebim el vermez o kadarına.Sevgilinizi kucumsediginde "olmazsa ben de senin gibi zengin ve evli patronunu ayartirim" diyin belki utanir
İşte durum böyle değil.
Başka bir üyeye de yanıt olarak yazmıştım. Annem babam ben küçükken boşandığı için uzun yıllar birlikte yaşadık. Kendi çocuğu gibi yedirdi, içirdi, gezdirdi, hasta olduğumda başımda bekledi. Büyüdüğümde işin rengi değişti tabii.
Eee, yani?İşte durum böyle değil.
Başka bir üyeye de yanıt olarak yazmıştım. Annem babam ben küçükken boşandığı için uzun yıllar birlikte yaşadık. Kendi çocuğu gibi yedirdi, içirdi, gezdirdi, hasta olduğumda başımda bekledi. Büyüdüğümde işin rengi değişti tabii.