Yanlış mı yapıyorum?

Maddi yardımda bulunduğu insanlar var. Sanırım kötü biri olsa yardımda bulunmaz diye düşünülüyor.
Onları da çevresine o çok önemli gördüğü "titr" için yapıyordur böyle birisi bence. Birilerinin maddi zorluğunu önemseyip düşünecek olan insan yuva yıkmazdı.
En çok da sevgilinizin burcunu merak ettim :KK70:

Haşa huzurdan biz Allah değiliz kimsenin özü bizi ilgilendirmez. Ben kisinin çevresine olan tavrına, insan ilişkilerine ve üslubuna bakarım. Özünde iyiyse iyi ya da kötü bana ne faydası var. Özünde iyi olmak o kişiye doğru düzgün konuşma, insanları küçümsememe gibi güzel özellikler katmıyorsa o kişi hayatımda bulunamaz.

Onları da çevresine o çok önemli gördüğü "titr" için yapıyordur böyle birisi bence. Birilerinin maddi zorluğunu önemseyip düşünecek olan insan yuva yıkmazdı.
En çok da sevgilinizin burcunu merak ettim :KK70:
Yengeç :KK70:
İyi bir insan falan değil,en doğrusunu yapıyorsun.
Ayrıca bana seni ve sevgilini kıskanmış gibi geldi.Sürekli sevgilin üzerinden laf sokması falan,bak seni aldatır demesi.Büyük ihtimalle çatlıyor.
40lı yaşlarında birinin 20li yaşlarındaki yeğenini, daha doğrusu sevgilisini kıskanması da ayrı mide bulandırıcı.
Kendisi de yakışıklı bulduğu biriyle olsaymış madem.

Annem deseniz neyse de teyzeniz yahu.
Hayatinizdan cikarsaniz ne olur?

Bence yormayin bile kendinizi bunun ustunde düşünerek. Bu yaptıklarını yapmasina da gerek yok, sadece siz sevmiyor da olabilirdiniz..
Klasik bir yeğen teyze ilişkisi yoktu aramızda.
Annem babam boşandığı için belli bir süre teyzem, annem, ben birlikte yaşadık. Kendi çocuğu gibi beni gezdirir, yedirir içirir, tatillere vs götürürdü. Sanırım ben çocukluktan çıktıkça, yetişkinlere nasıl davranıyorsa bana da öyle davranmaya başladı.

yanlış yapmıyorsunuz. teyzeniz tamamen parazit özellikler sergiliyor. memnun değilseniz tepkinizi göstermek kadar doğal bir şey yok.
sadece aradığında açmamanız tuhaf gözükebilir biraz. belki önemli bir diyeceği var, açarsınız ama mesafeli konuşursunuz.

Klasik bir yeğen teyze ilişkisi yoktu aramızda.
Annem babam boşandığı için belli bir süre teyzem, annem, ben birlikte yaşadık. Kendi çocuğu gibi beni gezdirir, yedirir içirir, tatillere vs götürürdü. Sanırım ben çocukluktan çıktıkça, yetişkinlere nasıl davranıyorsa bana da öyle davranmaya başladı.

Üzerinizde emegi varsa, kendi hayatiniza müdahele ettirmeden, mesafeli gorusun..
Bayramda yılbaşında arayin mesela.
Negatif bir sey soyleyecek olursa, susturun.
Onun dışında sectigi yasam tarzi, evlenme sekli vs onu bağlar. Evet yuz kizartici ama onun icin..

Aldatacak dediğinde mesela e herkes ucuz iki memeye bir çift bacağa karısını aldatacak değil kocası aldatmaya meyilli olanlar düşünsün diyiverin. Haklı sessiz olunca arsızın sesi çok çıkıyor azıcık aba altından sopanızı gösterin o mesajı alır çenesini kapar zaten. Biraz ne mal olduğunu hatırlatmanız lazım alttan alta.

Aldatacak dediğinde mesela e herkes ucuz iki memeye bir çift bacağa karısını aldatacak değil kocası aldatmaya meyilli olanlar düşünsün diyiverin. Haklı sessiz olunca arsızın sesi çok çıkıyor azıcık aba altından sopanızı gösterin o mesajı alır çenesini kapar zaten. Biraz ne mal olduğunu hatırlatmanız lazım alttan alta.
Ben de seninkinin, seni aldatmayacağını nereden biliyorsun dedim. Hemen savunmaya geçti; bütün gün yanımda, nasıl aldatsın falan filan diye.

Ya alt tarafı ananenin çocuğu. Bir ömür görmesen ne kaybedersin ki?
Ben halalarimi teyzelerimi yüz sene görmesem eksikliklerini hissetmem- ki bir problemimiz de yok yani.
Boşversene. Engelle hatta,gelmesin mesajı. Canını sıktığına değmez

İnsanların başına hep özünde iyi biri aslında demekten geliyor. Hayır efendim çevresine zarar veren insanlar yalnız kalmalı dışlanmalı bence zaten dışlamayıp çektikçe güç alıyorlar böyleleri. Boşverin hayatınıza bakın kafanıza takmanıza bile değmez. Ayrıca ağır bir kompleks sorunu var düştüğü konumun farkında olduğu için insanları ezerek ego kasıyor

Ya alt tarafı ananenin çocuğu. Bir ömür görmesen ne kaybedersin ki?
Ben halalarimi teyzelerimi yüz sene görmesem eksikliklerini hissetmem- ki bir problemimiz de yok yani.
Boşversene. Engelle hatta,gelmesin mesajı. Canını sıktığına değmez
İşte durum böyle değil.
Başka bir üyeye de yanıt olarak yazmıştım. Annem babam ben küçükken boşandığı için uzun yıllar birlikte yaşadık. Kendi çocuğu gibi yedirdi, içirdi, gezdirdi, hasta olduğumda başımda bekledi. Büyüdüğümde işin rengi değişti tabii.
Sevgilinizi kucumsediginde "olmazsa ben de senin gibi zengin ve evli patronunu ayartirim" diyin belki utanir
Edebim el vermez o kadarına.

İşte durum böyle değil.
Başka bir üyeye de yanıt olarak yazmıştım. Annem babam ben küçükken boşandığı için uzun yıllar birlikte yaşadık. Kendi çocuğu gibi yedirdi, içirdi, gezdirdi, hasta olduğumda başımda bekledi. Büyüdüğümde işin rengi değişti tabii.

Bu kısmı en başta belirt bence, okuduktan sınra fikrim biraz değişti.
Mesafeli olursun birşeye ihtiyacın varmı diye sorarsın. Ama çok içli dışlı olmazsın

İşte durum böyle değil.
Eee, yani?
İnsan yeri geliyor annesi babasıyla arasına mesafe koyuyor, ablası abisiyle yollarını ayırıyor.
Dediğim gibi, Alt tarafi ananenin çocuğu.
"yaptığı iyilikler icin Allah razı olsun, bende emeği var' de, geç.
Ne yani, çocukken seni iki gezmeye götürdü diye bir ömür kahrını mi cekeceksin?
Yeğen sevgisi başkadır. Kendi çocuğu olmayan insanlar yeğenine daha çok heves ederler. Bir nevi küçük anne moduna girerler. O da yeğenini almış gezdirmis, sevmis, yedirmis icirmis.
Bunu yeğeni için değil kendisi için yapmış.
Ben de yeğenimi çok seviyorum, her gittiğimde saatlerce oynar,kitaplar okurum. Ona hitap eden hediyeler alırım, görüntülü konuşurum. Ama bu çocuğu bağlayan bir şey değil ki. Tamamen içimdeki yeğen sevgisiyle yapıyorum. Tutup da yarın bir gün 'ben senin için şöyle böyle yaptim' demeye asla yüzüm olmaz. Aramızda güzel bir bağ olsun, bir ömür eğlenceli teyzesi olayım isterim elbette. Ama insanlar büyür ve karakterleri oturur. Yarın bir gün benimle zaman geçirmek istemezse de kendi kararı.
Herkes harika teyze yeğen olacak diye bir şey yok.
Sizin teyzeniz de zehirli bir kadın. Ne kadar uzak olsanız o kadar kârdasiniz. Elaleme kulak kapatin, teyzeyi de hayatınızdan komple cikarin

X