- 30 Mayıs 2022
- 984
- 1.362
- 31
-
- Konu Sahibi esracaheleyan
2 aylık bir iş ortamında fazla yüz göz olmuş. Siz de net tavır sergilemediginiz için devam etmiş. Ne kankisi ya lisede misiniz ? Eğer bir ilginiz yoksa kişiye karşı bu kadar yumuşak yüzlü olmayın derim.Kızlar küçük bir yerde ise basladim 2 ay kadar oldu, ilk başta dikkatimi çeken vorsey oldu ama sonradan yanlış mı anlamlandirdim bilmiyorum.
Ortak çalıştığım iş ogreten, daha önce benim yaptığım işi yapan biri var, sürekli toplantılarda başka ortak ortamlarda bana laf carpitiyordu işte sana şu renk çok yakışıyor, ay pardon gözlerimi alamadım ne diycegimi unuttum vs gibi ben başta gülerek söylediği için şaka olarak algilasam da zaman geçtikçe (yaklaşık 2 ay olacak) acaba mi hoşlanıyor mu falan demeye başlarken kendimi bir anda hep onun sesini duyarken falan bulmaya başladım. Bir taraftan böyle yaklaşırken ben acabalarla bir yeşil ışık yaktigimda da sanki biz kankiymisiz gibi tavırlara girdiğini farkettim ve bu davranışı kafamda bir türlü anlamlandiramadim. Velhasıl bugün işyerinden başka bir abiyle çıktığımızda bahsettim x kişi böyle tavırlar yaptı ya toplantıda falan sence başka insanlar yanlış anlıyor olabilir mi diye sorarak onun görüşünü öğrenmek istedim ve bingo öyle birşey olmadığını siz kankisiniz olsa hissederdim gibi şeyler duydum (bı taraftan da ay bana baktı gelinliğimi hazirliyim gibi saçma bı moda girmişim gibi de kendimden utandım üstüne) ben sürekli insanları sanki yanlış anliyormusum gibi falan hissedip bidaha böyle şeyler düşünmemeye yovbe ettim.
Sorum şu yani ben nasıl böyle saçma biseye girdim? Yani en başında böyle hissetmiyoken onun davranışlarını kafamda anlamlandirip üstüne bide flortoz hareketler mi yaptım falan deyip kendimden utandım. Salak gibi hissettim yani, uzun bir suredir yalnızım zayen hayatıma da kimseyi almadım birinin ilgi duyduğunu düşünüp kapılıp üstüne herşeyi ya Lis mi anlıyorum. İyice canım sıkıldı anlicaginiz. Bı taraftan yalnızlığımı sorguladım, bı taraftan niye onun bana flört olarak yaklaşmadigini falan, bı taraftan utandım öf beceremiycem bu flört işlerini benden olmuyor, çok mutsuzum coook
Basta hoslanmiyordum ama onun bana farklı davrandığını görünce aklıma girdi hesapta yokken hiç tipim de değil, hareketleriyle akılda kaldı. Hoslanmaya başladım sanki bişey olacak gibi hissettim ama olmayacak. Bu konuyu ona açmayı düşünmüyorum yanlış anlamışım gibi düşünüp devam edicem hayatima ama bir daha da asla ona bu gözle bakmayacagimBenim aklıma takılan, sen çocuktan hoşlanıyor musun?
Ayrıca 2. Şahısın doğru hissettiği ne malum, kankisiniz demiş bi de.. Sen ne biliyon sen ne alaka şimdi abicim..
Olasılıklar üzerinde de çırpınıp durma. ‘ay öyle dedi benden hoşlanıyo mu, ay abi kankisiniz dedi ben rezil oldum, ay bana niye bakmadı etmedi’ falan..
Sen öyle hisettiysen bi şekilde iletişim kurup o kişiye kendin sor.. Cevabına göre de hareket et ya da mesafeni koy. Sana gereksiz şakalar yapıp durmasın.
İşte yanımda kizariyordu ediyordu falan ortak alanda sürekli bana bakarak konuşuyordu vs baya işaret aldığımı düşünmüştüm ama aynı odayı paylastigim kişi de yok öyle bişey diyorsa yok demekki yanlış hissetmisim"Yanlış anlayabilirsin ama yanlış hissedemezsin!"
Evet orda hata yaptım boğazımda tuttum tuttum son anda cikiverdiDiğer adama niye bahsettinöz bundan? En büyük hata o olmuş
Yok ben başta kanki olarak başlayıp sonradan sevgili olma sürecini yonetemiyorum. Bı hevesim vardı, söndü tospikcim.Bazı erkekler böyle iltifat etmeyi seviyor hemen yanlış almamak lazım boşluğunuza gelmiş kadınlar etkilenir zaten böyle iltifatlardan ama şöyle de bir şey var öyle kanki falan ben böyle şeylere inanmam ne kankilerin evlendiğini gördüm
Kızlar küçük bir yerde ise basladim 2 ay kadar oldu, ilk başta dikkatimi çeken vorsey oldu ama sonradan yanlış mı anlamlandirdim bilmiyorum.
Ortak çalıştığım iş ogreten, daha önce benim yaptığım işi yapan biri var, sürekli toplantılarda başka ortak ortamlarda bana laf carpitiyordu işte sana şu renk çok yakışıyor, ay pardon gözlerimi alamadım ne diycegimi unuttum vs gibi ben başta gülerek söylediği için şaka olarak algilasam da zaman geçtikçe (yaklaşık 2 ay olacak) acaba mi hoşlanıyor mu falan demeye başlarken kendimi bir anda hep onun sesini duyarken falan bulmaya başladım. Bir taraftan böyle yaklaşırken ben acabalarla bir yeşil ışık yaktigimda da sanki biz kankiymisiz gibi tavırlara girdiğini farkettim ve bu davranışı kafamda bir türlü anlamlandiramadim. Velhasıl bugün işyerinden başka bir abiyle çıktığımızda bahsettim x kişi böyle tavırlar yaptı ya toplantıda falan sence başka insanlar yanlış anlıyor olabilir mi diye sorarak onun görüşünü öğrenmek istedim ve bingo öyle birşey olmadığını siz kankisiniz olsa hissederdim gibi şeyler duydum (bı taraftan da ay bana baktı gelinliğimi hazirliyim gibi saçma bı moda girmişim gibi de kendimden utandım üstüne) ben sürekli insanları sanki yanlış anliyormusum gibi falan hissedip bidaha böyle şeyler düşünmemeye yovbe ettim.
Sorum şu yani ben nasıl böyle saçma biseye girdim? Yani en başında böyle hissetmiyoken onun davranışlarını kafamda anlamlandirip üstüne bide flortoz hareketler mi yaptım falan deyip kendimden utandım. Salak gibi hissettim yani, uzun bir suredir yalnızım zayen hayatıma da kimseyi almadım birinin ilgi duyduğunu düşünüp kapılıp üstüne herşeyi ya Lis mi anlıyorum. İyice canım sıkıldı anlicaginiz. Bı taraftan yalnızlığımı sorguladım, bı taraftan niye onun bana flört olarak yaklaşmadigini falan, bı taraftan utandım öf beceremiycem bu flört işlerini benden olmuyor, çok mutsuzum coook
Söylediklerinin hepsi oluyor zaten bariz işaret olarak aldığım sürekli bakmasiydi.Konunuzu okuyunca benim durumuma benzediğini fark ettim.Benimde iş yerinde durumum bu şekilde de.Mesela size hiç iş yerinizde bakıp duruyor mu yada gizlice baktığını yakalıyor musunuz? Sizinle konuşurken mesela diğer kişilere davrandığı gibi mi davranıyor yoksa yüzünde bir ışıltı yada bir gülümseme filan oluyor mu?
Söylediklerinin hepsi oluyor zaten bariz işaret olarak aldığım sürekli bakmasiydi.
Kimle konuşursa konuşsun bana bakıp konuşuyor hatta bikez tlfla görüşmek için uzaklaştı, o zaman bile bana bakıyordu
Yüzünde ışıltı ve şapşal gülümsemesi var evet. sürekli espri yapıyor
Ama adım atmazsa ne önemi var ki
Bı kez dışarı çağırdım bı abiyle çıktığımızda planım var dedi, sonra ilgi alakayı kestim ama o yakın olmaya devam etti.
Sizin ne kadar süredir böyle devam ediyor benim nerdeyse 1 ay olacak
Söylediklerinin hepsi oluyor zaten bariz işaret olarak aldığım sürekli bakmasiydi.
Kimle konuşursa konuşsun bana bakıp konuşuyor hatta bikez tlfla görüşmek için uzaklaştı, o zaman bile bana bakıyordu
Yüzünde ışıltı ve şapşal gülümsemesi var evet. sürekli espri yapıyor
Ama adım atmazsa ne önemi var ki
Bı kez dışarı çağırdım bı abiyle çıktığımızda planım var dedi, sonra ilgi alakayı kestim ama o yakın olmaya devam etti.
Sizin ne kadar süredir böyle devam ediyor benim nerdeyse 1 ay olacak
Hoşlanıyor bariz belli, ilk anlattığından sonuncusuna kadar o vibei aldım ki arkadaşların da diyormuş hastanedeki.Bende kendi durumumu anlatayım biraz uzun olabilir anlatacaklarım.Ben devlet hastanesinde çalışıyorum.Bulunduğum yere yaklaşık 8 ay önce başladım.İlk geldiğim zamanlar yeni olduğum için kendisi gelip konuşmaya başladı.Tanımak amaçlı sanırım işte sen buraya isteyerek mi geldin vs.Sürekli konuşmaya çalışıyordu.Benimde yapım gereği insanlara hemen ısınamıyorum analiz ve tanımam lazım.Sürekli bu böyle gelip gide gelip gide konuşuyor.Ben beyli konusurken bir anda samimi ortam olunca adlarla hitap etmeye başladık.Zaman ilerledikçe çalışma arkadaşıma demiş sen onu çok çalıştıyorsun oda molaya çıksın vs demiş.Bunu arkadaşım gelip söyledi tabi bende kızdım.İçimden kim oluyor ki karışıyor dedim.Ama gidipte hesap sormadım.Sonrasında gizlice bakışlarını yakalamaya başladım.Başka birisyle konuşurken gördügünde bi erkek delici bakışlarını atar ya onlardan atıyor.Bazen de gözlerinin içi gülerek ve gülümseyerek bakıyor.Gizlice hep benim olduğum tarafa bakar çeviri kafayı.İlk başta konduramadım.Yok dedim bu öyle değildir.Arada kendisiyle de şakalaşırız.Arkadaşlarıma anlatınca da besbelli siz flört ediyorsunuz diyorlar.Sen hissediyorsan doğrudur diyorlar.Ama telefondan öyle özel yazışma filan yok.İş ortamında oluyor hep bu.Koruyor bazı konularda filan.Ama geçenlerde bir sevgilisi olduğunu duydum ve soğudum.Hiç kimseye de açıklamıyormuş sevgilisini.Bir kac gün soğuk davrandım ama ne hikmetse bi anda arkadaşça ortam kendisinin davranışları ile tekrar oluştu ve bu sefer iltifat etti senin gülüşün çok güzel.sabahları enerji yayıyorsun bunun kıymetini bil dedi.Arkadaşlarımın dediklerine göre boncuk dağıtıyor ve beni cepte tutmaya çalışıyor.O bide benden üst mevki elbet aynı ortamda bulunuyoruz.Ters de davranamam ne yapacağımı bilemiyorum açıkçası yada ben yanlış anladım herşeyi.Bir arkadaş olarak korumacı yada böyle iltifat edici olabilir mi bir insan.Kafam oldukça karışık.Kısacası kötü kadın müzeyyen de olmak istemem sevgilisinden dolayı.Sizin bu durumdaki düşünceniz nedir sizce arkadaş olarak yaklaşmış olup ben mi yanlış anlamış olabilirim.
Hoşlanıyor bariz belli, ilk anlattığından sonuncusuna kadar o vibei aldım ki arkadaşların da diyormuş hastanedeki.
Sevgilisi olduğunu kimden duydun, eğer varsa bencede arkadaşça yaklaşman daha iyi olur.
En güzeli beklentisiz olmak galiba bunu hem senin hemde benim konum için diyorum. Bir erkek istiyorsa açılıyor da bellide ediyor ama sen hoşlandın sanırım ondan yoksa ilgisi mi hoşuna gitti? Bunu iyice düşün, hoşlanıyorsan ve belli samimiyete gelirse zaten dışarıda görüşmeye başlarsınız o zaman da sevgilisi varken de senle gorusmez heralde. Sadece işyerinde mi kalacak dışarıya taşacak mi bakalım
Kızlar küçük bir yerde ise basladim 2 ay kadar oldu, ilk başta dikkatimi çeken vorsey oldu ama sonradan yanlış mı anlamlandirdim bilmiyorum.
Evet öyle birşey yokmuş, yanlış anlamışım sanırım yada benimle kanki olmak niyetindeydi. Şuanda iş arkadaşıyiz, yakın zamanda sevgili yaptigini öğrendim.Konuyu tekrardan güncele çekiyorumda bir gelişme var mı durumunuz hakkında ?