Yanlis kisiye mi arkadas diyorum? :(

Loveliiess

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
302
12
Benden iki yas kucuk bir arkadasim var kendisi 19 yasinda, benim en iyi anlastigim insan o baska da kimse yok zaten samimi oldugum. Onceden evimden cikmazdi musait misin demeden cat kapi gelirdi hic bir zaman rahatsiz olmadim. Ama geldigi zaman da benden cok evimizdeki kablosuz internete baglanir benle konusmazdi. Gel zaman git zaman bu kendine net paketi yapti bize gelmemeye basladi sonra dedi ki su aralar size sık gelmeye basladim utaniyorm dedi. Bu birincisi.
İkincisi ise ne zaman disari ciksam mutlaka onu cagiriyorum her defasinda bir bahane buluyor disari cikmicam diyo iki uc gun sonra da agzindan kaciriyor seninle gelmedigim gun suraya gittim buraya gittim diye. Bu ikincisi.
Gelcem diye soz verdigi gunlerde de erkek arkadaslariyla muhabbet etmekten benle buluscagini unutuyo telefonlarimi bile acmiyor. Bu üç.
Facebooktan ekledim senin oldugunu anlamadim o yuzden kabul etmedim dedi e be kizim orada benim fotografim var adim soyadim var! Ama erkek oldu mu tanimadigi herkesi kabul eder. Dorduncusu bu.
Aslinda kiz cok iyi, cok saf biri, her derdime kosar, arar, msj atar ama bu huylari beni bunaltiyor. Sizce amaci ne?? Surekli ona disari cikalim dedigi icin benden sıkıldı mi acaba?

Sizinle sadece gerek duyduğunda iletişime geçen biri.
Facede de tanımadım demesi gerçekten komik olmuş.
Hakketen çok iyi çok saf bir arkadaşmış.

O sizi arayana kadar bir daha onu aramayın.

Bazı arkadaşlar vardır, onlarla sadece karşılıklı olarak işimiz düştüğünde görüşürüz. Arkadaşlığımızın boyutu bellidir. İki taraf da ona göre davranır. Bunda sorun yok.
Ama sizin durumunuz böyle değil. Siz onu gerçek arkadaş olarak görürken o sizi sadece işi düşünce aranan arkadaş olarak görüyor. İşte burada sorun var. Sizi gerçekten sevmeyen bir "arkadaş."

Sizinle sadece gerek duyduğunda iletişime geçen biri.
Facede de tanımadım demesi gerçekten komik olmuş.
Hakketen çok iyi çok saf bir arkadaşmış.
3 senedir aramiz cok iyi, uzaktan da akrabamiz oluyo o yuzden toz konduramiyorum galiba:-( bir de benden kucuk oldugu icin kardesim gibi goruyorum hatalarini gormezden geliyorum:-( az once tekrar soyledim ben cay bahcesine gidecegim kardesimle, sende gelmek istersen gel dedim amcamlar var gelemeyebilirim dedi. Ama daha onceden amcasi varken erkek arkadasiyla gorusmeye gittigini biliyorum, isteyince cikiyo

Sanırım iyilik ve saflık anlayışımız sizinle uyuşmuyor.
Bana böyle yapan biri ne iyidir ne saftır. Bariz beni internet için kullanan,sonrasında da bi köşeye atan kişiliksizin tekidir.

Kendinizi bundan uzak tutun. Böyle arkadaşınız olacağına hiç olmasın daha iyi. En azından başınız ağrımaz..

Peşinden niye koşuyorsunuz ki, bırakın kimle takılıyorsa takılsın. İnternet paketiyle baş başa bırakın.

yerınde olsam asla göruşmezdım bır daha....bırak safı gayetde akıllıı.işi düştümü senı tanımasını gayet ıyı bılıyor
arama ve bır dahada göruşme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…