Yanlış Hafıza - Dean Koontz

kuxsxum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2007
301
14
96
İstanbul
bu kitap çıkalı epey oluyor duyupta almayanlar varsa tavsiye ederim sürükleyici,merak uyandırıcı,güzel anlatımlı bir kitap.ikinci kez okumaya başladığım halde sıkmıyor.kütüphanenizde yıllarca saklanacak bir kitap

ayrıca okuyan arkadaşlardan eleştiri bekliyorum ki,okumayanlar değerlendirsin.teşekkürler...

yazar:dean koontz

kitap ismi: yanlış hafıza

özet:martie rhodes,başarılı bir bilgisayar programcısıdır ve aşık olduğu kocasıyla mutlu bir yaşam sürmektedir.Genç kadının hayatı,bir sabah kendisinden korkarakaniden uyandığında tam bir kabusa dönüşür.kontrolü neredeyse imkansız bir hastalıktır Otofobi.martie,kendinden korkuyordur.üstelik kocasındada gariplikler başlamıştır;bazı anları hatırlayamayan adamhafıza boşlukları yaşadığını fark eder.Sonunda bütün bunların dahi psikiyatrist Ahriman'ın başının altından çıktığını anlarlar ve her şey daha da karmaşık bir bilmece halini alır.bir psikopattır Dr.Ahriman.insanları telkin yoluyla programlayarak en iğrenç fantezilerini,kadın-çocuk demeden gerçekleştirip arkasında sır dolu cinayetler bırakmaktadır.ama Martie va kocası Dusty,ne pahasına olursa olsun Dr.Ahriman' dur demeye kararlıdır.

Konntz,bu romanda psikolojik açıdan oldukça verimli,ama bir o kadar da ürkütücü olan insan aklının derinliklerinde gezinirken,okurun nefesini kesiyor...

benimde okumam lazım böyle sürükleyici anlatımlara bayılıyorum insan kitabı elimden düşürmüyor

walla bende okuyamadım ama bende sürükleyici kitapları tercih ederim almaya çalışacağım

Bir Koontz kitabı görmek beni mutlu etti forumda :) Ben 3 kere okudum bu kitabı, gerçekten güzel. Ortaokuldan beri bu yazarın müdavimiyim. Çıkan bütün kitaplarını tekrar tekrar okumuşumdur. Konu baya eski aslında ama yazmadan edemedim. Ama Koontz deyince yine de benim aklıma ilk Nöbet geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…