Merhaba arkadaşlar sizlerde benim gibi umutsuzluğa kapılmayın diye yazıyorum. Bundan 2 yıl kadar önce tüylenme şikayetiyle doktora gittim testler ve ultrosondan sonra bana evlilik durumu var mı dedi hayır yok dedim sonrasında keşke olsaydı hemen çocuk için uğraş derdim ama nasip dedi bu ne demek oluyo doktor bey dediğimde ise erken menopozdasın dedi ve ben 23 yaşındaydım o an dünyam başıma yıkıldı ağlamamak için kendimi zor tuttum nasıl olur ben bunları yaşamak için daha küçüğüm hem reglde oluyorum dedim sonuçlarda öyle görünüyo sana hormon replesman tedavisi vericem 3 ay kullanıp tekrar gel dedi inanın o an yaşadıklarımı bi ben bi Allah bilir hiç bi zaman çocuğum olmucak diye günlerce ağladım strese girdim doktorun verdiği ilacıda kullanmadım kaderime teslim oldum derken 2 yıl geçti böyle olmucak bi kez de başka doktora gideyim bu menopoz başıma başka dertler açmadan dedim. Bugün gittim doktora durumu anlattım ultrosonla baktı test istedi sonucuna bakarken öyle korktum ki kesin hormonlar yerle bi olmuştur bi kez daha bunları duymaya dayanabilecek miyim dedim titredim yüzümden terler boşaldı resmen sonucunda ise doktor pco ya nasıl menopoz demişler aklım almıyo dedi inanamadım nasıl yani ne pco su dedim sende yumurta tembelliği var bunun menopozla alakası yok arkadaşım dedi pco da bi hastalık ama inanın beterin beteri var pco olduğuma o kadar sevindim ki anlatamam.. sizde arkadaşlar umutsuzluğa kapılmayın bi kaç doktora gidin inşallah hepimiz derman buluruz