• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi yanıt

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sonat87

Guru
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2012
63
7
298
İstanbul
O zaman yeni bilgiler ve alanında uzman iyi bir doktor buldgumuzda konuyla ilgili bilgi paylaşımı yapalım. .. Teşekkürler canım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Konu sahibi arkadaşın dediklerine aynen katılıyorum :1: yaşımız bile aynı.ben de 90 takıyorum.küçülten varsa dr adı vs paylaşsın lütfen :34:

Merhaba kızlar
Ben 24 yaşındayım ve vücuduma göre büyük göğüslerim var 90 b kullanıyorum ve ayni zamanda da sarkıklar :( hem görünümünü sevmiyorum hemde sırt ağrılarim var :( ameliyat sonrası his kaybı ve süt bezlerinin hasar gördüğünü söylüyorlar korkuyorum.. daha önce bu işlemi yaptiran arkadaşlarımız memnun mu?? Korkularimda haklı mıyım ?? istanbulda onerebileceginiz alanında uzman tavsiye edebileceğiniz doktor ve hastane önerebilir misiniz? Kalıcı muhteşem göğüslere sahip olmak mumkun mu?? Yardım ve önerilerinizi bekliyorum lütfen. .. şimdiden teşekkürler hanımlar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

konuyu takipteyim bende merak ediyorum ameliyat sonrasini cnm

Herkese merhaba,
HEnüz 18 gün önce Meme küçültme ameliyatı oldum .
Süreç şöyleydi anlatmayı ve paylaşmayı çok seviyorum, lütfen sorularınız olursa hertürlü sorun :)

85 DD bazı markalarda 85E giyiyordum. Göğsüm çok sarkık ve büyükdü, omuzlarıma inanılmaz baskı yapıyordu ve tenim incelmişti artık.
Medipol Hastanesinde Başhekim olan Doç. Dr. Mustafa Keskin'e ameliyat oldum. aynı anda birde fissür ameliyatım olduğu için 1 gece hastanede yattım. Hiç ağrım olmadı göğsümden :)
Göğsümde diren 1gece kaldı, sabahına çıkardılar direnlerin izi bile kalmadı.
Şuanki Bedenim 85 B. Okdr rahat ve özgürüm ki herkese tavsiye ediyorum her an.
Çok dik ve dolu dolu oldu, Mustafa Bey'e çok güveniyorum.
Bu ameliyat hiçbir sigorta kapsamında değil. MEdipol koşuyolunda 5500-6000 TL civarında muayenesi ücretsiz Mustafa Bey'in.

Ameliyatın ilk günüde kalktım yürüdüm, ilk haftada duşumuda aldım :)
Sadece kendi pimpirikliğimden ilk 2 gün eğilmedim.
Şuan tek sıkıntı denebilecek şey, sırt üstü yatıyor olmam.
Sırt üstü yatabiliyorsanız hiç sıkıntı yok, doktor acı senin rotan olsun demişti, acımıyosa yanda yatabilirsin dedi :)

Doktoruma güveniyorum ve herkese tavsiye ediyorum.
Gidip 1 muayene olmakla bişi kaybetmezsiniz, hem zaten ücretsiz :)

Bi bayanın göğsü kendine güven sebebiymiş, şimdi dapdar beyaz blüzler, gömlekler , eskiden olmayan blüzler, elbiseler şahane oluyor. Herkes çok zayıfladığımı söylüyor, halbuki sadece 750 gr birinden 800 gr birinden toplamda 1550 gr alındı göğsümden :)

Sorularınız olursa dediğim gibi seve seve cevaplarım.

Herkese merhaba,
HEnüz 18 gün önce Meme küçültme ameliyatı oldum .
Süreç şöyleydi anlatmayı ve paylaşmayı çok seviyorum, lütfen sorularınız olursa hertürlü sorun :)

85 DD bazı markalarda 85E giyiyordum. Göğsüm çok sarkık ve büyükdü, omuzlarıma inanılmaz baskı yapıyordu ve tenim incelmişti artık.
Medipol Hastanesinde Başhekim olan Doç. Dr. Mustafa Keskin'e ameliyat oldum. aynı anda birde fissür ameliyatım olduğu için 1 gece hastanede yattım. Hiç ağrım olmadı göğsümden :)
Göğsümde diren 1gece kaldı, sabahına çıkardılar direnlerin izi bile kalmadı.
Şuanki Bedenim 85 B. Okdr rahat ve özgürüm ki herkese tavsiye ediyorum her an.
Çok dik ve dolu dolu oldu, Mustafa Bey'e çok güveniyorum.
Bu ameliyat hiçbir sigorta kapsamında değil. MEdipol koşuyolunda 5500-6000 TL civarında muayenesi ücretsiz Mustafa Bey'in.

Ameliyatın ilk günüde kalktım yürüdüm, ilk haftada duşumuda aldım :)
Sadece kendi pimpirikliğimden ilk 2 gün eğilmedim.
Şuan tek sıkıntı denebilecek şey, sırt üstü yatıyor olmam.
Sırt üstü yatabiliyorsanız hiç sıkıntı yok, doktor acı senin rotan olsun demişti, acımıyosa yanda yatabilirsin dedi :)

Doktoruma güveniyorum ve herkese tavsiye ediyorum.
Gidip 1 muayene olmakla bişi kaybetmezsiniz, hem zaten ücretsiz :)

Bi bayanın göğsü kendine güven sebebiymiş, şimdi dapdar beyaz blüzler, gömlekler , eskiden olmayan blüzler, elbiseler şahane oluyor. Herkes çok zayıfladığımı söylüyor, halbuki sadece 750 gr birinden 800 gr birinden toplamda 1550 gr alındı göğsümden :)

Sorularınız olursa dediğim gibi seve seve cevaplarım.
Ablam geçen sene mustafa beye burun estetiğini yaptırdı ve çok memnun kaldı.Ben de istiyorum ama göğüsden önce simit bölgemdeki yağları aldırmak istiyorum.bu konuda bilginiz var mı medipolde fiyat aralığı nedir ?

Back