Arkadaşlar öncelikle merhaba. bir konu hakkında fikir almam lazım ve benim için gerçekten önemli.
cumartesi günü mezuniyet balom var ve bundan 3 ay öncesine kadar sevgilim vardı.
ilk sevgilisiydim, yaklaşık bir ay süre kadar çıktık ama her günümüz beraberdi çünkü aynı okuldaydık. sorunlara yaklaşımı ve ilk sevgilisi olduğum için (ama her şeyi buna bağlamamak lazım diye düşündüğümden) ilgisizliğinden dolayı ayrıldım. ayrıldıktan 3 gün sonra yanına gittim konuşmak için fakat beni bitirmediğini ama biz olmak istemediğini söyledi. bana söylemesi gereken şeyleri başkalarına söyledi. yani bana sustu. e haliyle benimde söylemek istediklerim içimde kaldı ve bende sustum. ınstagram şifresi bendeydi gönderi ve hikaye bildirimlerim açıktı. ayrıldıktan 1,5 ay sonra yani 3 4 gün önce takipten çıktı şifresini değiştirdi. bende o fevri hareketle konuşmaları sildim twiteerdan çıkarttım. okulda umursamaz tavırları var. ben beni bitirdiğini sevmediğini düşünüyorum ama ilk sevgilisi olduğum için bu kadar kolay olmamalı. birde insanların düşüncelerinden kolay etkilenen birisi
gerçekten özledim ve balo günü kızlar konuşmam gerektiğini, kaybedecek bir şeyimin olmadığını söyleyerek aklıma girdi. ama gururumda sevgim kadar diye laf var bir kere gittim ve bizi istemediğini söyledi bunlar aklıma gelerek vazgeçmemi sağlıyor (bu arada balo içkili)
SİZCE NE YAPMALIYIM?