• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaniliyor muyum???

tuana2665

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
16
5
6
32
Arkadalar oncelikleri merhaba siteye yeni katildim.Aklimi kurcalayan birsey var ve yardiminiza ihtiyacim var.Normalde her ay bir onceki adet tarihimden en az 3 gun once adet urdum ama bu ay olmadim.Bir hafta once sivilcler kasik agrilari ve bel agrisi baslardi fakat bu ay ilk defa ne sivilce ne kasik agrimvar.Sizce hamile miyim??

Benim adetimede 6 gün var😊
İnşallah sizde hamilesinizdir kızlar ama gecikme 1 hafta olmadan test yapmanızı önermem çünkü bazen nedensiz yere bile gecikmeler olabiliyo o hüsranı yaşamaktansa bekleyelim daha iyi😒

Benim adetimede 6 gün var😊
İnşallah sizde hamilesinizdir kızlar ama gecikme 1 hafta olmadan test yapmanızı önermem çünkü bazen nedensiz yere bile gecikmeler olabiliyo o hüsranı yaşamaktansa bekleyelim daha iyi😒
evet ben bu sabah yaptım negatif cıktı 😟

Arkadaslar bu erken gebelik testi iliskiden 5 veya 6 gun sonrasinda bile yapilabiliyormus.dogru kullandim ama hic cizgi belirmedi.Daha once kullanan var mi acaba yada sebebini bilen.

Eklentiler

• 20190320_141608.jpg
    20190320_141608.jpg
    106,8 KB · Görüntüleme: 36
Arkadaslar bu erken gebelik testi iliskiden 5 veya 6 gun sonrasinda bile yapilabiliyormus.dogru kullandim ama hic cizgi belirmedi.Daha once kullanan var mi acaba yada sebebini bilen.
Canım az önce yaptım bende adetten once belli oluyor dediler kesin cıkar dediler ve yine negatif cıktı 😟 senin neden öyle oldu ki??

Eklentiler

• A0E1F9AA-EB3F-4EB9-8E96-52991FCE6DB7.jpeg
    A0E1F9AA-EB3F-4EB9-8E96-52991FCE6DB7.jpeg
    172 KB · Görüntüleme: 43
Sivilce mi? Ben ergenliğimde bile bu kadar sivilce çıkarmadım bu ay, bide sürekli ağrım var, ne demek oluyor ki bunlar, sivilcenin konuyla alakası oluyor mu, aydınlanayım🙄

Arkadaşlar bende en son 11 şubat ta adet gördüm.. ondan sonra hala olmadım. malum ilişkiden 1 hafta sonra kan da baktırdım 2,40 cıktı yani negatif daha sonrasın da hiç baktırmadım. 2 kere idrar testi yaptım. 1 inde beyaz var yok arası bir çizgi cıktı diğerinde hiç cıkmadı.. adetim 9 gün gecikti.. normalde kasık agrım ve bel agrım olduktan sonra 2 gün içinde hastalanırdım, yaklaşık 1 haftadır agrı cekiyorum ama gelen birşey yok.. sadece bugün inanılmaz göğüs agrım var.. yarın kan da birdaha baktıracağım yarına kadar olmazsam.. bakalım hayırlısı inşallah herkes için :)

Test bozuk Canım değiştir aldığın eczaneden

Canım az önce yaptım bende adetten once belli oluyor dediler kesin cıkar dediler ve yine negatif cıktı 😟 senin neden öyle oldu ki??
ya canim ben de anlamadim neden oldugunu.Simdi tekrar baktim test cubuguna ama saatler oldu negatif cikmis anlamadim bisey

Back