Yanik

evsannur

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2025
36
1
1
27
Arkadaşlar 1bucuk yaşındaki oğlumun iki elide sobada yandı Martin 24 ünde o zamandan beri sargida hiç bir şekilde iyileşiyor yanık bölümüne gidiyoruz pansuman yapıp gönderiyorlar ama sürekli kapalı ve kremli olduğu için avuclarinin içi hiç bir şekilde kurumuyor ellerinde yumruk yapıyor parmaklarını açmıyor kolay kolay nolursunuz yardım edin çok üzülüyorum

cok üzüldüm yaaaa kiyamam ona ((
allah sifa versin. alcilar ciktiginda sari kantoron yagi surersiniz izler icin.

Çok geçmiş olsun. Uyuduğu zaman açın ellerini hava alsın . Bolca kremleyin ,bir kat sargı bezi ile sarıp , temiz ve bol bir çorap giydirin.
Benim kızım da sıcak çaya parmaklarını batırmış , yanmıştı. Bu şekilde 15 günde iyileşti.

cok üzüldüm yaaaa kiyamam ona ((
allah sifa versin. alcilar ciktiginda sari kantoron yagi surersiniz izler icin.
İzleri hiç önemli değil benim için şuan sulu bir şekilde avuclarinin içi hiç bir şekilde kurumuyor kapalı olduğu için kabuk bağlamıyor ellerini kullanamadikca içim gidiyor

Kantaron gunes gorurse cok kotu leke yapiyor aklinizda olsun.
Iz konusunda contrubex ve benim kullandigim medicasol cok iyi
Onemli olan mikrop kaptirmamaniz yara kapansin iz gecer gider merak etmeyin

Ayın 24 ünde yanda o zamandan beri sargida 2.derece yanık elleri 1gun arayla pansumana götürüyorum kremleyip kapatıyorlar sizinde sargidamiydi elleri siz kendinizmi aciyordunuz

Kantaron gunes gorurse cok kotu leke yapiyor aklinizda olsun.
Iz konusunda contrubex ve benim kullandigim medicasol cok iyi
Onemli olan mikrop kaptirmamaniz yara kapansin iz gecer gider merak etmeyin
Dışarı falan cikartmiyorum zaten sürekli evin içinde bide sürekli kapalı artık içindeki su sargı bezine çıkıyor ama hiç bir şekilde iyileşmiyor 24unden beri

Baska bir doktordan gorus mu alsaniz
Acik yaraya ev yapimi krem de surulmez mikrop kapabilir

Ayın 24 ünde yanda o zamandan beri sargida 2.derece yanık elleri 1gun arayla pansumana götürüyorum kremleyip kapatıyorlar sizinde sargidamiydi elleri siz kendinizmi aciyordunuz
Evet , kendim açıyordum . Sabah uyandığında kapatıyordum.
Sizin üzüntünüzü çok iyi anlıyorum çünkü benim kızım da emeklemek istiyor, tutunup ayağa kalkmak istiyor ama yapamıyordu

Yanık merkezine mi götürüyorsunuz eğer götürmüyorsanız götürün en doğru tedaviyi orada uygularlar cok üzüldüm gerçekten

Sizin üzüntünüzü çok iyi anlıyorum çünkü benim kızım da emeklemek istiyor, tutunup ayağa kalkmak istiyor ama yapamıyordu
Benim oğlumda dirseklerinden tutunup kalkıyor elinle birşey almak istiyor alamıyor hiç birşey tutup yiyemiyor açtığım zaman kapatamam diye korkuyorum hastanede bile pansuman yaparken 3kisi zor tutuyoruz ne yapacağımı şaşırdım doktor ellerini sargidam çıkarsa dahami canı çok yanar bilmiyorum da sonradan ellerini kullanamaz diyede çok korkuyorum

Uyurken daha kolay oluyordu , sargı bezi eline yapışmamışsa uykudan uyandırmıyordu benim kızımı.

Yandikdan sonra parmakları sarı renkli sulu bir şekilde oldumu acaba sarı renkli yumuşak bı yapısı var yapışkan gibi

Uyurken daha kolay oluyordu , sargı bezi eline yapışmamışsa uykudan uyandırmıyordu benim kızımı.
Sargı bezleri eline yapismiyor ama eline dokuldugun an direk ağlayarak kalkiyor ayın 24unden beri gece uykusu yok zaten ben parmakları avucuna yapismasin diye uykusunda açmaya çalıyorum dokundugum an uyanıyor direk

Çok kötü bir durum onları öyle görmek Martin 24unden beri ruh gibi geziyorum ne yapacağımı saairdim artık her gece ağlıyorum sinirimden benim suçum diye

Evet yanık birimine goturuyorum şehir Hastanesi'nde ordada pansuman yapıp gonderiyorlar
O zaman doğru uygulamayı yapıyorlardır şimdi hemen kabuk bağlasa izi cok kalabilir belki nemli kalması gerekiyordur. İkinci derece yanık dediğiniz için uygulaması farklı olabilir yoksa benim fırında kolum sıradan bi şekilde yanmıştı kan verirken hemşire yara bandını açmıştı yanık kapatılmaz diyerek.

Hiç bilmiyorum en son sorduğumda sargidami kalcak diye annesi bayram sonuna kadar suanlik kalcak dediler şuan kapalı oldugu için acile götürüp yaptırıyorum pansumanı pazartesi götüreceğim bakalım ne dicekler parmaklarını kapatıyor korkuyorum avucunun içine kaynicak diye hiç bir şekilde actiramiyorum parmaklarını gece uykusunda acıyor bazen ağlayarak kalkiyor ondan sonra oynatıyor ellerini ondan sonra daha çok ağlıyor ağlamaktan yorgun dusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…