Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar yanık saç için tavsiye :) ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

princes_Pocahontas

♪♪KPSS hedef 85 net♪♪
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
372
22
48
Muğla
Kızlar son 7 ay da saçımı 2 kez röfe attırtım ve 3 kez de kahverengi ye boyattım. toplam 5 tane işlem gördü saçım 7 ay içinde.... ve saçlarım kopma dercesine geldi. tarayınca kopuyorlar.... şu an saçımın rengi koyu kahve kendi gerçek rengine döndüm dipler çıksın kendi saçıma dönsün diye... hem koyu saç yanıkları fazla belli etmiyor.. bugün elidor un kabı turuncu olan maskesini aldım. epey işe yaradı.. kestirmeyi düşünmüyroum. ne pahasına olursa olsun kestrmycem kızlar. sizce yağlarla düzenli bakım yapsam maskeler falan kullansam saçın yanık yerleri tamir olur mu ? Ya da ürün önerinz var mı?

ben palette saç boya kutusundan çıkan küçük saç maskelerini çok beğeniyorum saça süper yarıyor ne çareki tek kullanımlık..palette yi telefon ile aradım müşteri hizmetlerini..sordum bu maskelerin büyük boy olanları var mı diye..temsilci hayır yok ama bu ürüne en yakın olan Gliss şampuanlarının saç maskeleri var kutu halinde olandan onu kullanabilirsiniz dedi..

gliss hiç denemedim. deneyeym. teşekkür ederm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…