Yanık izi

Aginu85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2016
42
9
1
39
Kızlar merhaba bacağım motor egzozundan yandı ama böyle çizik gibi hemen eczaneye gittim krem vs aldım iz kalmayacağıni söylediler ama 2 hafta oldu kabuk bağlar gibi kabuk olmayan yerler de kahverengi renginde izi kalır mı geçer mi şu an iz kalmamasi için krem kullanip nemlendiriyorum sizin onerileriniz neler başına böyle bişey gelen var mi

Yani birinci derece yanıklar genelde iz bırakmaz diye biliyorum ama.. Kremlerinizi sürüyorsanız bi sorun olmaz diye düşünüyorum. Hangi kremleri kullanıyorsunuz?
Geçirdiğim bir kaza sonucu yüzümdeki kocaman yara kabuk tutmuştu ve kendisi döküldükten sonra iz kalmamıştı. İz kalacağını sanmıyorum ben :)

Merak etmeyin iz kalmaz. Benim bacagima sac sekillendirici olan tost izgarasi düşmüştü. Su topladi,derken şekilden şekle girdi. En son kahverengi leke şekline geldi . Oda çok sürmeden geçti. Ben yanık kremi kullanmıştım ama yaşlı bir teyze komsumuz vardı. Zeytinyağı balmumu ikilisini sürmüştu önce. Ama sizin ki derecesi az olan bir yanık şekli ,içiniz ferah olsun.

Contraxtubex türevi bir krem canım bide nemlendirici sürüyorum ve komşumun verdiği aloe verali yanık kremi

Dikiş izi gibi yazın sıcağında pantolon giyiyorum güneşten iz kalır diye korkumdan benim gibi takıntılı olanlar var mı aranızda umarım geçer yaaa

Contraxtubex türevi bir krem canım bide nemlendirici sürüyorum ve komşumun verdiği aloe verali yanık kremi
İz kalmaz,merak etmeyin, etkili bir kremdir o. Nemlendirici olarak bepanthen de kullanabilirsiniz onun cilt yenileme özelliği de var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…