• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanık için yardım

bintulineb

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
528
49
118
yemek buharıyla elimi yaktım ve basit bir yanık gibi görünmüyor. evde yanık kremi yok. ne yapmalıyım?
Not: canım çok acıyor.
not 2: en çok görüntülenen byer olduğu için buraya yazdım, acil yardıma ihtiyacım var.

canım benim evde kimse yok mu krem alacak git bir krem al hemen silverdin alabilirsin çok iyi geçiriyo.ama ne derece yaktın çok çok kötüyse doktora gitmelisin ama normal bir yanıksa kremle kendin halledebilirsin.öpüyorum çok geçmiş olsunn

bu tür yanmalarda aslında hemen ynık kremi uygulamak gerekli ama ben krem bulamamıştım bir defasında;patatesi kestim yanan yere koydum çok gemeden kızarıklığı da acısı geçti.Kayınvaldemden duymuştum.Ama tabi ufak tefek yanıklar için bu.

Sürekli ocakta maşa yaparken lazer epilasyon sonucu yanıkla başı derde girenlere tavsiye edeceğim ürün Healtha isimli bir hidrojel acıyı 10 dakika içinde tamamen alır su toplamasını engeller isteyen üyelere denemeleri açısından ücretsiz olarak gönderebilirim.

Back