- 16 Ağustos 2018
- 97
- 36
- 26
-
- Konu Sahibi Nisan Ayhan
madecassol krem yara ve yanık izlerini çok iyi geçiriyor. bir de contratubex. ne kadar kullanmanız gerektiğini eczacıya danışabilirsiniz.
Geçmeyebilir. Benim kolumda duruyor hala. Covid öncesiydi.2-3 yıla kendiliginden geçer.
Karni o kadar derin yanmış olsa başka ciddi problemler olurdu. Benim bacagim motor egzozunun altinda kalarak yandi 2016da daha yeni geçti. Gecmeyecek heralde diodum da baya eşit oldu 7 yılda. Bundan 2 sene önce fark ediliodu gene.Geçmeyebilir. Benim kolumda duruyor hala. Covid öncesiydi.
kantaron yagıMerhaba herkese 10 gün önce göbeğim 2. Derece yanık oldu içi dolu kabarcık oldu şişti silverdin yanık kremi kullandım şimdi kabuğu gitti mi ama bembeyaz iz kaldı çok belli oluyor moralim bozuldu ben bu izin hafiflemesi için ne kullanabilirim doktor randevusuda bulamıyorum
Sürekli üstünü bandajlayın demişti bir doktor bana iz kalmaması için, hava almaması gerekmiş. Tabi yaradan yaraya da değişir belki ya da iyileşme sürecine. Geçmiş olsunMerhaba herkese 10 gün önce göbeğim 2. Derece yanık oldu içi dolu kabarcık oldu şişti silverdin yanık kremi kullandım şimdi kabuğu gitti mi ama bembeyaz iz kaldı çok belli oluyor moralim bozuldu ben bu izin hafiflemesi için ne kullanabilirim doktor randevusuda bulamıyorum
Kantaron yağı sürün iyi geliyorMerhaba herkese 10 gün önce göbeğim 2. Derece yanık oldu içi dolu kabarcık oldu şişti silverdin yanık kremi kullandım şimdi kabuğu gitti mi ama bembeyaz iz kaldı çok belli oluyor moralim bozuldu ben bu izin hafiflemesi için ne kullanabilirim doktor randevusuda bulamıyorum
Domuz yağını da çok duydum nereden temin edebilirim bu yağıKendimden bildiriyorum. Elime bir cezve kızgın ağda döküldü. Ne boyutta yanık olduğunu siz düşünün. Domuz yağı sürdüm sürekli olarak. Şu an asla iz yok.