yanığım iz bıraktı

Nisan Ayhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2018
97
36
26
Merhaba herkese 10 gün önce göbeğim 2. Derece yanık oldu içi dolu kabarcık oldu şişti silverdin yanık kremi kullandım şimdi kabuğu gitti mi ama bembeyaz iz kaldı çok belli oluyor moralim bozuldu ben bu izin hafiflemesi için ne kullanabilirim doktor randevusuda bulamıyorum

Çok geçmiş olsun. Yazıp yazmamak konusunda çok tereddüt ettim ama domuz yağının iyi geldiğini duymuştum. Hatta bir komşum kızının eline kaynar su döküldüğünü ve düzenli kullandığı için hiç iz kalmadığını söylemişti.

Dermatix jel kullanabilirsiniz. Veya art de huile bayi eczanelerden scarmix alabilirsiniz ikisi de çok başarılı. Contractubex yanıkta başarılı değil.

Geçmeyebilir. Benim kolumda duruyor hala. Covid öncesiydi.
Karni o kadar derin yanmış olsa başka ciddi problemler olurdu. Benim bacagim motor egzozunun altinda kalarak yandi 2016da daha yeni geçti. Gecmeyecek heralde diodum da baya eşit oldu 7 yılda. Bundan 2 sene önce fark ediliodu gene.

kantaron yagı

Sürekli üstünü bandajlayın demişti bir doktor bana iz kalmaması için, hava almaması gerekmiş. Tabi yaradan yaraya da değişir belki ya da iyileşme sürecine. Geçmiş olsun

Ustunu surekli kapatmak mantikli degil cay dokulmustu direkt birinin bacagina doktor 1 gun kapat sonra ac dedi. Izi de kaldi ama belli belirsiz. Gecer mutlaka sari kantaron iyi geliyor

Kantaron yağı sürün iyi geliyor

Kendimden bildiriyorum. Elime bir cezve kızgın ağda döküldü. Ne boyutta yanık olduğunu siz düşünün. Domuz yağı sürdüm sürekli olarak. Şu an asla iz yok.

Aleo vera bitkisinin jelini sürebilirsiniz. Bir de tabi madecascol, bepanten gibi kremler de iyi gelir, ama zamanla kendisi geçecektir ama hemen geçmez tabi zaman gerekir.

Kantaron yağı ve çörek otu yağı.
İkisini dönüşümlü sürün, gündüz sürerseniz lekelenme yapabilir o yüzden geceden geceye sürün ve ikisi de sanayi işi çakma yağlardan olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…