• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yangına inat ormanı yaşat kampanyası

İnşallah gerçekleştirebiliriz... Kadınlar Kulübü Fidanlığı

Geçmiş Olsun... :teselli:

Hiçbir şey için üzülmeye değmez sağlığınız herşeyden önemli...

(Üzüldüğünüz konuyu bilemiyeceğim fakat sağlık daha önemli)

Şifa dileklerimle, :nazar:

kaydirigubbakcemile3
Ayrıca iyi dilekleriniz için de teşekkürler...

Son düzenleme:
Bizim çocuklarımız gerçi her ülkenin çocukları iyilere layık ama bu Cumhuriyetin Ataları; bu kadar fedakarlık etmiş bir milletin torunları çok daha iyilere layık, bizde Atalarımızı Ecdadımızı örnek alıp çocuklarımıza çok daha güzel bir gelecek bırakmak zorundayız ne gerekirse yapmalıyız heleki bu vatan toprağı ise ÇOOOKKK DAHA FAZLA ŞEYYYY...

a.s.

Canım nereye topic açtın,profiline mesaj yazılamıyor.Bana linki atar mısın?Sevgilerimle iyi geceler:1hug:a.s.:nazar::enbuyukkk:

Ben çevreciler grubu olarak ağaçlanmaya ön ayak olalım istedim fakat başka varmış o yüzden topiğim silindi... Ben bu grup olarak başlatmak istemiştim...

Son düzenleme:
günümüz şen olsun,sevgilerimle..yangınlar son bulsun,çevremiz yemyeşil orman olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günümüz şen olsun,sevgilerimle..yangınlar son bulsun,çevremiz yemyeşil orman olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu güzel dileklere bende katılıyorum...
Yarınlarımız tükenmesin..........

:Saruboceq: kaydirigubbakcemile5

30 Ağustos Zafer Bayramınızı Kutluyorum...
Umarım hiçbir zaman zafer kazanmaya ihtiyacımız olmaması dileğiyle....

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

İnşallah gerçekleştirebiliriz... Kadınlar Kulübü Fidanlığı

harkasınız arkadaşlar lütfen bunu gerçekleştirelim ben hazırım.ormanlar yandığında içlerimin yandığını hissediyorum.gelecek nesillerinde yeşil görmeye temiz hava solumaya ihtiyaçları var.onları bundan mahrum etmeyelim organize olalım ve kk ormanı kuralım...:enbuyukkk: ne güzel olur..hihoyyythihoyyyt. ayy çok heyecanlandım...

harkasınız arkadaşlar lütfen bunu gerçekleştirelim ben hazırım.ormanlar yandığında içlerimin yandığını hissediyorum.gelecek nesillerinde yeşil görmeye temiz hava solumaya ihtiyaçları var.onları bundan mahrum etmeyelim organize olalım ve kk ormanı kuralım...:enbuyukkk: ne güzel olur..hihoyyythihoyyyt. ayy çok heyecanlandım...

İnşallah diyeyim ben bu fikri ortaya atıp çevreci arkadaşlarla paylaşınca hepsi sevindiler fakat başka bölümde açılmış o yüzden açamadım ben çevreciler grubu olarak düşünmüştüm bu projeyi bakalım.fikir verirseniz sevinirim...........

:nazar: :lepi: :roflol: senağlama

Son düzenleme:
Back