• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yandaş Fatih Tezcan “Atatürkçü” oldu

Hani çocuk yaşta kızlarla evlenen yaşlı sapıkların ve anası yaşındaki kadınlarla evlenen ayran gönüllülerin savunması hep aynıdır ya.Peygamberimiz de böyle evlilik yaptı.güzel ahlak da ,hırsızlık yapmama da .insanları sevmek de örnek alsanıza
Bu da o tarz konuşmuş. hiç inandırıcı değil kısacası

Bu adam ne ayak anlayamadım??

Bu işten ne çıkarı var çözemedim bilen biri aydınlatsın.

Böyleleri Atatürk ü sevmesin rica ederim,bunların ağzına atamız yakışmıyor.

Benim için ortada yanar dönerli meyve tabağı bir durum yok ; bu tweetlerinin hemen ardından şu dip notu da düşmüş kendisi çünkü ;

''Doğruyu söylerim, sonrasına pek bakmam. Ülkenin en büyük 2. Anti-Kemalistiyim. Ama yeri geldiğinde M.Kemal'i de takdir ederim. ''

Ha bu arada 1. olarakta Kadir Mısıroğlunu ilan etmiş :KK69:

Ayrıca buradaki aman o ağzına almasın söylemlerini de pek anlayamadım . Kişi kendinden mi bilir işi , hani genelde bu forumdaki yorumlar ya hep negatif ya hep pozitif ya , birini hem överken hem yermek (iki farklı olayda) tutarsızlık olarak görülüyor ya .

Fatih Tezcanın Atatürk ile ilgili yüzlerce mesnetli / mesnetsiz yorumu var . Burada da gerçekleştirdiği bir başarıyı övmüş , ne yapsa idi ? Doğru hamleyi görmezden gelse mi daha samimi olurdu ?

Back