Doğal Saç Bakım Kürleri Yanan saçlarıma yardım

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

qwer43

Guru
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
127
1
316
kızlar saçlarım boyadan yandı bende 1 aydır sinameki yapıyordum fakat son 3 gündür saçlarım deli gibi dökülüyor. gelgelellim soruma saçlarım ıslakken lastik ama kuruyken inanılmaz yumuşak ve sağlıklı lütfen yardım yoksa saçlarımı kazıtıcam

Yanan saca bi fayda etmezki canim kestirmen lazim sacini uzayinca kes hepten birden kisaltma uclarindan ala ala yok et kurtul yaniklardan onlari hicbisey duzeltmez kendi deneyimlerim bunlar

1 cm diyosun hemen kestir subata ayni uzunluga gelir kirik yanik uzarsa kopar bosa gider

zaten acayip kısa ya kestirmeye korkuyorum, taramaya korkuyorum düşün banyolar bana eziyet oldu

Ama zaman kaybediosun cnm uzasa bile sacin ucundan kopucak kopuyormusta hemen onlari aldirki uzayinca uzunlugu kalsin yoksa uzicak kopcak ve bnim sacim catallliyken kopuyoken uzamio bile ondan kestirdim bnimkilerde omuzumu bi 10 cm asio ama gugusumu kapamio duzlestirici fön kullanmiom tek bakim ve öruyorum uzasin ondan sonra sekil vercem

ya saçım kuruyken mükemmel cidden ne çatallaşma var ne sertlik ıslakken sorunluydu bugün turpla düzelttim sinameki yan etki yaptı sanırım

ciddi bir saç bakım maskesi alabilirsin.. ancak çok iyi marka olsalar bile saçın kendisine iyi gelen maddeler saç gözeneğini tıkar ya kaşıntı yapar aşırı ya da saçı kökünden döker.. o yüzeden bir ay fdalan yıpranmış saç ürünlerini kullan derim.. zaten saçın çok aşırı yanmamışsa bir ay içinde düzelir..yanan saça yağ bakımları ve sirke iyi geliyor... banyoda son yıkama şampuanına sirke kat bir iki dakka beklet.. ya da son suyuna sirke kat.. yine protein içerikli ve yağlı bakım kürleri uygulayabilirsin.. zaten bu bakımlarla bile yanan saça eski nemini kazandıramazsan bile.. uzayana kadar bir çare edinmiş olursun.. yani saçın zaten kısa ve daha fazla kısaltmamak için uzamasına yardımcı olursun.. ve daha sonra da kestir derim çünkü aslında kestirmekten başka kurtuluş yok.. benim saçım altı ay içinde iki defa açıcı işlemini gördü ve malesef büyük oranda yandı.. çeşitli doğal bakımlar ve saç maskesi kullanıyorum.. ben de biraz uzarsa kestirecem.. çünkü şimdilerde kestirirsem iyice kısalır ve kısa saça şekil vermekte zorlanıyorum.. o yüzden biraz uzamasını bekleyip kestirmek istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…