Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yanan Saça Ne Yapılır

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

denhali

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2024
1
0
43
2O senedir sarı saç kullanan biri olarak sizlere yardımcı olmak istiyorum. Senelerdir gittiğim kuaförüme gittim sadece saçıma röfle atar mısın dedim attı ve saçım mahvoldu...Her zaman fazla paket atma derim ama bu sefer basiretim mi bağlandı ne oldu bilmiyorum hiçbir şey demedim ve sağolsun o da tüm saçımı paketledi ve sonuç hüsran...Keçeli, kopuk pişmaniye gibi saçlarım oldu...Sadece 2 ayda bütün saçı toparladım çok şükür peki neler mi yaptım....Öncellikle siz siz olun sakın saçlarınızı kestirmeyin, kısa saçta yanmış saç çok daha kötü gözüküyor. Zaten saçlarınız yaklaşık 1 ay boyunca her yıkamada kendinden kopacak. Saçlarımı sadece hafta 1 yıkadım. Akşamları sadece saç uçlarıma hindistan cevizi yağı veya kantaron yağı sürdüm, diplerime de masaj yaptım ve örerek yattım. C.tesi gecesi saç diplerime masaj yaparak biberiye yağı sürdüm. Pazar sabahları da yılların tarifi yumurtanı sarısı, zeytinyağı, badem yağı ( yağları çok koymadım vıcık vıcık olmasın ) bepanthen, bemiks ve evigen ampul karışımını önce saç diplerine sonra her yerine bir güzel masaj ile dağıtıp en az 5-6 saat beklettim. Önce ıslatmadan sampuan ile yıkayıp, sonra ılık su ile şampuanlayıp çok rahat bir şekilde arındırdım. Kaliteli bir sampuan seti kullandım yani şampuanı, serumu, durlanmayan kremi olan bir set aldım. Fiyatı biraz fazla oluyor fakat saçımı haftada 1 yıkadığımdan dolayı 5-6 ay çok rahat yetiyor. 2 ayın sonunda güzel bir kesim ile tüm saçımı toparladım. Tabi bu süreçte beslenmeme aşırı dikkat ettim, bol bol su içtim. Hem fazla kilomu verdim hem de yeniden sağlıklı saçlarıma kavuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…