• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanaktaki tüyleri ağdayla almak

Logistics

Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
1.252
1.196
83
Çok aşırı bir tuylenme sorunum yok. Fakat yanagimdaki tüyler uzun zamandır beni rahatsız ediyordu. Ben de bugün agdayla aldım. Ağda tüyleri kalinlastirir mi? B... diye bir markanın yüz için tüy azaltıcı yağ seti var. Bir de kremi de var. Daha önce yüzünü agdayla alan var mi?

Çok aşırı bir tuylenme sorunum yok. Fakat yanagimdaki tüyler uzun zamandır beni rahatsız ediyordu. Ben de bugün agdayla aldım. Ağda tüyleri kalinlastirir mi? B... diye bir markanın yüz için tüy azaltıcı yağ seti var. Bir de kremi de var. Daha önce yüzünü agdayla alan var mi?
Ağda bazılarının yüzünde sivilceye sebep oluyor. Tüyleri azaltır mı bilmem ama biraz seyrekleşebilir belki.

Ben uzun zamandır (belki 10 yıl vardır)yüz için sir ağda bantlarından kullanıyorum oldukça azaldı ilk zamanlar ayda bir alırken şimdi unutuyorum en son ne zaman aldığımı senede 2-3e düştü neredeyse sarkma falan da olmadı sivilce yapıyor biraz ama ben ağda öncesinde ve sonrasındaki 2-3 gün yüz yıkama jeliyle köpük köpük yıkıyorum o zaman olmuyor bende

Ağda derinin, özellikle de yüz derisinin elastikiyetini bozuyor diye biliyorum tabii cildiye doktorları daha iyi bilir ama ben risk almıyorum. Kaş usturasıyla ayda bir kez almak bana yetiyor ince tüyleriniz varsa öneririm.

Back