- Konu Sahibi mariaapuder
Merhaba kızlar öncelikle herkese sağlıklı günler dilerim :)
Ben yeni üyeyim ama forumu uzun zamandir takip ediyorum burda herkesin birbirine destek olmaya calismasi ve yardimci olmasi cok hosuma gitti. Bu yuzden ben de sizden yardim istemeye geldim :)
17 yasindayim ve tabi yasim geregi sivilce sikintisi cekiyorum. Ama bendeki en acayip sey sivilcelerimin sadece yanak bolgesinde olmasi. Yani asil yagli olan t bolgemde hicbir sikintim yokken yanaklarim puturler ve kizarikliklarla dolu
su an adet sancilarim ve uzun suren regl kanamalarimdan dolayi dogum kontrol hapi(diane 35) kullaniyorum. Bir haftami doldurdum. Bunun yaninda bircok kez cildiyeciye de gittim. Onceleri benzamycin kullaniyordum ve cildime cok iyi gelmisti ama sonradan bagisiklik yapti heralde bir ise yaramadi. Su an icin sadece dogum kontrol hapi kullanmak ve cildimi temiz tutmaktan baska bir sey yapmiyorum ama sanki hap kullanmaya basladigimdan beri yanak bolgemde artis var. Bir de sanki sivilce izlerim belirginlesti su an canim cok sikiliyor aynaya bakip uzulup duruyorum elimde degil.. Lutfen bana fikir verin 
Ben yeni üyeyim ama forumu uzun zamandir takip ediyorum burda herkesin birbirine destek olmaya calismasi ve yardimci olmasi cok hosuma gitti. Bu yuzden ben de sizden yardim istemeye geldim :)
17 yasindayim ve tabi yasim geregi sivilce sikintisi cekiyorum. Ama bendeki en acayip sey sivilcelerimin sadece yanak bolgesinde olmasi. Yani asil yagli olan t bolgemde hicbir sikintim yokken yanaklarim puturler ve kizarikliklarla dolu

Son düzenleme: