• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanaklarimdaki tüyler

Daha önce hiç almadım. İnce ama beni çok rahatsız ediyor. Onlara taktım resmen. Bugün baktım iki tanesi siyah gibi geldi bana. Galiba kalınlaştı bilmiyorum koparmadim.
Nasıl almalıyım yüzümdekileri?
Ağdadan korkuyorum biraz acaba iyi olur mu diye?
Lazer de görür mü ve hangisi yapılır hiç bir fikrim yok. Bilgisi ve tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim
Yüzündeki tüyler inceyse görmez biri görür dersede sakın inanma ben bu işlerle uğraşıyorum senin icin en uygunu ağda sandığın kadar bi acısı yok saniyelik bsy

Igneli epilasyon hem acılı hemde maddi anlamda fazla. Agdaya dayanamam dıyosun igneliye hic dayanamzsin
Seneler önce lokal anestezi uygulayan kremler vardı, onu kullanmıştım ben. Şimdi yüzde o bölgeye uyuşturucu iğne yapıyorlarmış, nasıl oluyor bilmiyorum ama uyuşturucu iğne kısmı beni tedirgin etti, yaptırmazdım sanırım. Krem acıyı baya azaltıyor.

Seneler önce lokal anestezi uygulayan kremler vardı, onu kullanmıştım ben. Şimdi yüzde o bölgeye uyuşturucu iğne yapıyorlarmış, nasıl oluyor bilmiyorum ama uyuşturucu iğne kısmı beni tedirgin etti, yaptırmazdım sanırım. Krem acıyı baya azaltıyor.
Güzellik salonlarinda oyle şeyler yaptırmayın doktor gozetimi en iyisi igneyle uyusturma çok riskli

Güzellik salonlarinda oyle şeyler yaptırmayın doktor gozetimi en iyisi igneyle uyusturma çok riskli
İğne ile uyuşturmayı ben de yapmam dedim zaten. Ama krem ile uyuşturmakta bir sakınca olacağını sanmıyorum. Benim yaptırdığım merkezde o zaman dermatolog vardı, kremin uygulanabileceğini söylemişti.

eğer çok çok rahatsız ediyorsa kalıcı çözüm iğneli deneyebilirsin fakat ince ve sıksa uzun sürer hem maddi hem psikolojik yıpranırsın ağdayı önermem zamanla yüzüne zarar verir ve kılları güçlendirebilir, sarartıcı krem sakın kullanma ciddi kimyasal. lazer işe yaramıyor daha da çoğaltıyor çok pişman olursun. q switch sarartıcı lazer deneyebilirsin uzun süre rahatlık sağlıyor uzun vadede kılları azalttığı da söyleniyor. hiçbir acısı yok çıt çıt ses geliyor yanık kokusu çıkıyor biraz. bence en mantıklı çözüm bu. ama şunu da ekleyeyim lütfen kendinizi büyüteçle inceleyip bir şeyleri kafanıza takmayın normal insan mesafesinden bakın, eğer gerçekten kötü durumda değilsen dokunmamak mantıklı

Yüzündeki tüyler inceyse görmez biri görür dersede sakın inanma ben bu işlerle uğraşıyorum senin icin en uygunu ağda sandığın kadar bi acısı yok saniyelik bsy
Sağol ağdanin acisi yok evet ben çoğaltmasından tedirgin oldum

Back