Yanaklarimdaki tüyler

Princes1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2021
319
106
53
26
Daha önce hiç almadım. İnce ama beni çok rahatsız ediyor. Onlara taktım resmen. Bugün baktım iki tanesi siyah gibi geldi bana. Galiba kalınlaştı bilmiyorum koparmadim.
Nasıl almalıyım yüzümdekileri?
Ağdadan korkuyorum biraz acaba iyi olur mu diye?
Lazer de görür mü ve hangisi yapılır hiç bir fikrim yok. Bilgisi ve tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim

Sarilarsa elleme, igneli diyolla ama bilmiyorum hic yaptirmadim, köseyim

ben bu konularda fazla takıntılı olduğum için ağda ile aldiriyorum kuaförde

Her ay ağdayla alıyorum. Korkacak bir şey yok pek acımıyor. Eskiden siyah ve daha çok çıkardı bende. Ağdadan sonra inceldi ve azaldı. Yüze lazer yaptırmayı doğru bulmuyorum eğer sakal gibi çıkmıyorsa. İp çok acıtıyor yine en iyisi ağda gibi geliyor.

benim ağda alerjim var, ipte sevimyorum. yüz epilatörüyle alıyorum. hem ince hem de azsa gayet iş görüyor.

Bende artık alacağım galiba çok rahatsız olmaya başladım

Kendimde alırım da sonrasnda naisl çıkıyorlar
Benim sarı sarı fondöten vs sürdüğümde uzunluk olarak belli olan güneşte parlayan tüy şeklindeydi, sürekli fondöten kullandığım için üç dört yıl önce aldırmaya başladım. şuan ayda bir kez aldırıyorum uzunluk olarak vs gözüme batmıyor artış olduğunu da düşünmüyorum ama iki ay bekletsem nasıl olur onu bilmiyorum. bir süre kaş usturası bile denemişliğim var hatta ara ara geçmeyi düşünüyorum. kaş usturası kullanmama rağmen sertleşme olmadı

Bende artık alacağım galiba çok rahatsız olmaya başladım
ama mesela sırtımı göbeğimi popomu belimi falan da aldırıyorum şuanki aklım olsa asla aldırmazdım boş yere belli bile olmayan minicik tüyleri canlandırdım, oraları bir kez aldırdığım için sürekli aldırmak zorunda kaldım

Ağda benim yüzümü mahvetti... Eğer inceyse ve koyu değilse hiç ellemeyin benim size en büyük tavsiyem bu. Çok koyulaşırsa ip olabilir belki ..

Kendimde alırım da sonrasnda naisl çıkıyorlar

ben düzenli almıyorum açıkcası, ama ara ara almaya başlamam yıllar öncesidir. artış yok, ha düzenli alsam azalır mıydı onu da bilemiyorum. ama bacaklarımı da yıllardır epilatörle alıyorum, çok çok azaldı. belki yüzde de öyle olurdu üşenmeseydim.

Eğer iğneli ile alınabilecek gibiyse kesinlikle iğneli öneririm. Ağda cildin elastikiyetini uzun vadede bozup sarkmalara neden olur diye düşünüyorum, o yüzden yapmıyorum.

İğneli ile yüzümdeki simsiyah kıllardan 1 senede kurtuldum yıllar önce. Şimdi çenemin altında çıkıyor, pandemiden dolayı gidemediğimden iple alıyorum evde.

Ben lazer yaptırdım yaptırmaz olaydım 10 kat çoğaldı. Sakın denemeyin. İğneli desen çok acıtıyor. Ağda ile alıyorum

Hic bir yerimde öyle aman aman tüy yok, sen git hafif minik minik dudağin hemen yanında çık Alıyorum mecburen ağda bantlarıyla. Zaten küçük parmak kadar ağda bandı yetiyor
Artış falan olmadı. Kalinlaşmada yok yıllardır 2 ayda bir alırım. 1 dakika bile almıyor onun için lazere gerek yok bence. (Ama benim tuylerim sarı almasam bile farkedilmiyor pek)

Kesinlikle lazer yaptırmayın çoğalıp kalınlaşıyor gittiğim merkezde lazer mağdurlarını görüyorum maalesef durumları fena...bende aynı detten muzdaribim 38 yaşındayım hiç almadım yanak ve faül bölgesini boynumda ve çenemdede var
Çenemdekileri ara ara çekiyordum cımbızla kalınlaşıp çoğaldı iğneli epilasyona başladım ilk önce çenemdeki kalınlar için ..3 yıl da bitti o kalınlar ..ama bitti ..şimdi hiç işlem görmemiş yanaklarıma başlayacağım tahmini 4 yada 5 seansta biter dedi uzman..gelişmeleri paylaşacağım
Size de tavsiyem hiç işlem görmemişse kesinlikle iğneli epilasyon yaptırın..

Çene altına gidiyorum bende. Sorayım gittiğim güzellik merkezine iğneli olursa yaptırırım yoksa beklicem mecbur

Yanaklara da iğneli mi yaptıracaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…