P
pippi_langstrumpf
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi mirace
ya benimde aynı sorunum varrrrrrrrrrr !! elmacık kemiklerden bahseden arkadaşlarrr zaten dolgun yanak elmacık kemiiğini kamufle ediyorr yanak ince olsa elmacık kemiği ortaya çıkar.....nası kurtulucam bu yanaklarımdan kilo verincede gitmiyo ameliyatta olmak istemiyorum profil resmi gören beni kilolu sanıyor birde bütüne bakınca şokk
gerek yok dediyse yoktur. o ameliyat konusunda kendisine güvenmediği için böyle demiş olabileceğini yazmış bir arkadaş. teoman doğan bana tamamen farklı bir ameliyat yaptı. öncesinde de bu yanak estetiğini önerdi. yaptığı hastaları gösterdi bilgisayardan. valla ben yaptığı ameliyatları beğenmiştim ama çok kapsamlı bir ameliyat olduğu için cesaret edememiştim. bence gerek yok dediyse yoktur. boş yere ameliyat olmaya, narkoz yemeye gerçekten inan bana değmez.arkadaşlar ben sırf teoman doğanla görüşmek için istanbula gittim.bana ameliyata gerek yok, dedi.çok içten konuştu ve çok da ilgili biri.aslında ameliyata gerek var bence.yanaklarım büyük ,bu durum benim psikolojimi bozuyor.işi estetik olan bir insan niye para kazanmak varken gerek yok der ki?bu o kişinin para için estetik yapmadığını gösterir , bu da güven verici bir şey.ooooooof kafam inanılmaz karıştı.ne yapcam ben?