• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanak dolgunlaştırıcı? bu ürünü kullanan varmı?

ozelbir_i

la la la la.......
Pro Üye
13 Haziran 2015
5.885
19.358
248
merhaba hanımlar

internette gördüm Blowing cheeks diye bir ürün ,bitkisel içerikliymiş ,kullanıcı yorumları olumlu ama dolgunluk vermesi 7 yıl kalıcı demesi ,ne bileyim ... kullanan varsa bir ses edebilirmi ?

merhaba hanımlar

internette gördüm Blowing cheeks diye bir ürün ,bitkisel içerikliymiş ,kullanıcı yorumları olumlu ama dolgunluk vermesi 7 yıl kalıcı demesi ,ne bileyim ... kullanan varsa bir ses edebilirmi ?

Nerde satiliyor canim? Birde dolgunlastirma derken? Yani iyice sisiriyo mu yanagi? Merak ettim bak

Bilmiyorumki nasil bir urun sitesinde kullananlarin yorumlari öyle ,ben aradim ama cok kararsiz kaldim sonra perisan olmayalim ...onun icin yazdim kullanan varmi.diye

merhaba hanımlar

Aman Aman sakın almayın.Paranızı çöpe atmış olursunuz. Sitelerindeki yorum yapan profillerin hepsi sahte.Bana ürünü yıpranmış başka bir krem kutusunun içine doldurulmuş gönderdiler.Safi yağ. Ne kadar az sürerseniz sürün cilt emmiyor.İğrenç bir kokusu var.Gece yatak yorgan herşeye bulaşıyor. Gündüz kullanıp dışarı çıkamazsınız çünkü insanlar o iğrenç kokuyu farkedip size tuhaf tuhaf bakıyor.VE hiç bir işe yaramıyor. Anlıyacağınız merdiven altı sahte bir ürün.

Back