• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanak bölgeme lazer veya iğneli epilasyon yaptrmayı düşünüyorum karasızım yardım edin

byshooter

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
3
0
6
34
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben 26 yaşında bir bayanım yüzümde beni rahatsız eden tüyler hatta kıl denebilecek kadar büyüklükte kıllar var.İnternette bir araştırma yaptım lazer epilasyon ve iğneli epilasyon her ikisi adına iyi ve kötü sonuçlar var ama ben şöyle istiyorum fiyat önemli değil atıyorum 6-7 ayda da ikisi bitiyor ama bidaha hiç çıkmasını istemiyorum bu konu hakkında fikilerinizi alabilirmiyim.Hangisi kesin sonuç verir.Ben iğneli epilasyondan yanayım ama iz kalırmı korkuyorum

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben 26 yaşında bir bayanım yüzümde beni rahatsız eden tüyler hatta kıl denebilecek kadar büyüklükte kıllar var.İnternette bir araştırma yaptım lazer epilasyon ve iğneli epilasyon her ikisi adına iyi ve kötü sonuçlar var ama ben şöyle istiyorum fiyat önemli değil atıyorum 6-7 ayda da ikisi bitiyor ama bidaha hiç çıkmasını istemiyorum bu konu hakkında fikilerinizi alabilirmiyim.Hangisi kesin sonuç verir.Ben iğneli epilasyondan yanayım ama iz kalırmı korkuyorum

6,7 ayda bitmiyo maalesef canım...benim kardeşimin 3.Senesi nerdeyse hala gidiyo...iğneli değil normal lazer yaptırıyo...eğer sana 7 ayda bitcek diye garanti veriyolarsa baştan konuş 7 aydan fazla sürerse ücretsiz yaparsınız diye

ben herşeyden önce eğer yaptırmadıysanız hormonlarınza baktırmanızı tqvsiye ederim..yoksa çaba boşa gider..eğer herşey normalse yada ilaç kullanıyorsanız kesinlikle iğneli epilasyon derim..ben hem iğneli hem lazer yaptırdım..lazerde çaktırmadan incelerde giriyolar onlar iyice azıyo..ama çok sertse sadece o sertlere lazer diğer incelere kesinlikle iğneli yaptırmalısınz..kendinize süre belirlemeyin..herkesin bünyesi farklı benimki çok uzun sürdü..şimdi yüzümde çok çok ince tüy var doğal tüy yani..iyi bir merkez araştırın bu önemli..hatta birkaç yere gidip fikir alın hemen karar vermeyin

yıl 2004 diode lazer yaptırdım zamanın en iyisi hatta su an bile en iyisi deniyor ,genital , kol altı, bıyık yaptırdım , yaklasık 1 sene boyunca devam ettim, oradaki kız bana tekrar çıkar demişti, bıyık hiç azalmadı, hep seans aralıklarında tertemiz gezdim, kol altı ve genital cok azaldı inceldi ama o inceleri lazer görmedi ve yıl 2008 tüm kıllar hepsi olmasa da çoğu tekrar çıkmıştı, genital imin hepsi çıktı, önce alex yaptırdım azaldı ama bitmedi,sonra yıl sanırım 2011 ıpl girdim, o nedense benim kıllarımı çok sertleştirdi iğrençti , hep iğneli yaptırayım dedim ama çok acıyor diye hiç gitmemiştim ( sanki lazerler acıtmıyor),tabi birde iz korkusu vardı,bir akrabam yaklaşık 10 sene önce iğneli yaptırmış tıda bir daha hiç çıkmamış, bende canıma tak dedi , 2012 sanırım eylül ayında iğneli epilasyona başladım, bıyıklarım 3-4 tane anca çıkıyor, genital acıyor ama dayanıyorum cok azaldı kol altım yok denecek kadar az önceleri her gittiğime 200 tl civarı ödüyordum şimdi 15 tl anca tutuyor, iz filanda kalmadı, simdi bacaklarıma başlamak istiyorum , inşallah bitenler bir daha çıkmaz, yaptırdığım kişi bir daha çıkmaz diyor bende amin diyorum:15:

İyi bir yer bul ve iğneli epilasyon yaptır. İz olup olmaması yapan kişiye bağlı. Çok sabır isteyen bir iş. Sana bu konuda kesin çözüm için tavsiyem Bakırköy de Nurgül ablayı bul. Daha daha daha iyisi yok. Bu dertten beni o kurtardı.

Merhaba eski bir Esteworld Lazer epilasyon bölümü çalışanı olarak sana şunu söyleyebilirim yüz bölgesi lazerle ne yazık ki bitmiyor hatta favori bölgesi yanağa doğru dağılıyor. Eğer kılların koyu ve sert ise önce lazerle kıl kökünü inceltip sonrasında iğneliyle çözüme kavuşabilirsin.Bu tarz uygulamaları yapan estetisyenin etkisi büyük tabi iyice araştır bence.

Merhaba eski bir Esteworld Lazer epilasyon bölümü çalışanı olarak sana şunu söyleyebilirim yüz bölgesi lazerle ne yazık ki bitmiyor hatta favori bölgesi yanağa doğru dağılıyor. Eğer kılların koyu ve sert ise önce lazerle kıl kökünü inceltip sonrasında iğneliyle çözüme kavuşabilirsin.Bu tarz uygulamaları yapan estetisyenin etkisi büyük tabi iyice araştır bence.

Bıyık bölgesi için lazer düşünüyordum ama diode lazerde mi işe yaramıyor :(

Ben hem lazer hem iğneli epilasyon denemiş biri olarak yüz için kesinlikle iğneliyi tavsiye ederim.Sadece dikkat etmen gereken şey uygulamayı iyi yapan bir yeri tercih etmen olacaktır

Diod lazer kesin bir sonuç değil yüz için. 6-7 seans diod lazer ile yüz bölgendeki kılları inceltmen, daha sonrasında iğneli epilasyona geçmen gerek ve ne yazık ki iğneliden başka hiçbir yöntemde tamamen kılları yok etmiyor. Leke sorununa gelince iğneli lazer ciltte leke yapmaz, leke yapan şey epilasyondan sonra cildi güneşe maruz bırakmaktır. Epilasyondan sonra 2-3 gün güneşe çıkmazsan hiçbirşey olmaz :34: Bir de şöyle bir şey var ki bütün bu aşamalardan geçmiş bir insan olarak net bi şey söyleyebilirim hamilelikte hormon dengen döndüğü için hepsi hoooop geri geliyo herşeyi sil baştan yaşıyorum :53:

ben vücudumun bir çok yerine iğneli epilasyon yaptırdım sonuc mükemmel.Lazer epilasyona göre işlem uzun ve biraz pahalı ama sonuc mükemmel oldugu için verdiğiniz paraya değiyor.epilasyona başlamadan önce cok güzellik merkezi gezdim beyaz tenliyim ve tüylerim ince çoğu bana makine bunları görmez jılet vur gel dedi fakat makine tüyleri incelttiğinde yine aynı sorun olacaktı bazı lazer epilasyon merkezleri tüyler inceldiğinde iğneliye yönlendiriyor ben bu yüzden lazere hiç baslamadım diğrek iğneli epilasyona basladım.önce dudak üstü ve kaslarımı yaptırdım kas biraz cesaret istiyor ama yaptırdıgınız yer gercekten isi bılen biri olmalı.sonra koltuk altımı bıtırdım sımdı bacaklarımı yaptırıyorum.Acı mutlaka oluyor fakat lokal anestesı yaptırabilirsiniz veya emla pomad alıp uyuşturabılırsınız iğne vuruldugunda ıyılesme suresı daha gec cunku.ılk yapıldıgında kızarma ve yanma oluyor daha sonra yaralar kabuk baglıyor ve sonra gecıyor hıcbır sekılde ız kalmıyor dudak ustumu yaptıralı 2 sene oluyor ve hıcbır sekılde ız yok tam tersıne dokuyu yenılıyor epilasyon yaptırdıgınız bolgede sıvılce varsa gecıyor.fakat sunu soylemeliyim ki iğneli epilasyonda tüyler tek tek alındıgı ıcın bolgeye gore sure uzayabılıyor sabırla devam etmelısınız netıcede yüzde yüz başarılı.

Back