Sivilceli Ciltler Yanağımdaki sivilcelerim yandı bitti kül oldu...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Çok iyi olur canım valla , iyi cesaretlendirdi
evet kırmızılıklar var az ama.. Alak görek gelişmeleri yazarm :)

bak ya biz aktara gide gele aktarcı rehberi kesildik kadının daha sabundan haberi yokburdan senin aktarcılara füze yollayım mıyani evet 3.5 tl ye almak varken 15-20 fazla..sen kendi yöntemlerine devam et..ne tarifi yapıyosun diycektim ama topik açtığında öğreniriz artık...açarsan çok iyi olur

canım açtım topiğimi. bir göz atarsın bakalım. takıldığın yerler olursa sorarsın

Defne sabununu duymuştum, onun kremide var ve çokk güzel kokuyor kesinlikle doğal olanını bulun benim ablam kullanıyordu kremini böyle beyaz kutusu yeşil yazısı var üzerinde büyüktü kutusuda 10tl ye almıştı ama o sabununu kullanmadı sivilcesi yok zaten ben bepanthen le sebamed in sabununu kullanıyorum memnunumda oyüzden değiştirmek istemedim.

canım açtım topiğimi. bir göz atarsın bakalım. takıldığın yerler olursa sorarsın

az önce baktım canm topiğine burdan da söyliyim çok güzel olmuş...benim pek cilt problemim yok ama senin bu formülü benim bi arkadaşa önericem ve eminimki işe yarıycak...cildinin ışıl ışıl parlaması dileğiyle sağlıcakla kal canm

sağol canım, öner tabi inşallah arkadaşında da işe yarar. sen de sağlıcakla kal

canm ablannın sivilcesi yoksa peki kullandığı defne kremi nası bi etki yaptı?*

bu arada sabunların markaları yani şeffaf ambalajın üzerinde NATURAL HERBAL SHOPS yazıyo..bide internes sitesi yazıyo www.nhbshops.com...buraya bi girin ordaki sabunların aynısı..

kızlar ben bu siteyle buradaki topik sayesinde tanıştım, aktara bu bahsedilen sabunlardan almak için gittim, aktar şirketin marka değiştirdiğini, söyledi, sabunlarından çok insan memnunmuş, yeni markaları doa ve sabun fiyatını 2,5 liraya indirmişler. işin daha ilginci, ben yıllardır saç bakımı için sülfatsız şampuan kullanıyordum, ondanda üretmişler, 3. yıkamam ve memnunum. sizde sülfatsız şampuan kullanın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…