Sivilceli Ciltler Yanağımdaki sivilcelerim yandı bitti kül oldu...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
rica ederim:KK16: bi resim koyayımda farkı görün dedim bi süre daha kullanıcam en sonki halinide çekip koyucam..yüzüme fondoten kullanmıyorum artık:KK66: hafif kırmızılıklar varsa benimki gibi fayda eder...e alda bi kullan hadi bakalım:KK62:

Çok iyi olur canım valla , iyi cesaretlendirdi :KK66:
evet kırmızılıklar var az ama.. Alak görek :KK8::KK8: gelişmeleri yazarm :)

aktarcılarıma laf yok :KK47:
:KK1: şaka kız aman ne yapayım işte getirmiyorlar öyle satamayacakları şeyleri. hatta kadın kara üzüm çekirdeğinin sabunu mu varmış dedi ben de ee yuh yani dicektim eee dedim kaldım. evet varmış online satışı vardı ama pahalıya gelecekti burdan 3-5 tl ye almak varken niye gidip 15-20 tl vereyim netten dedim. aa ilk defa duyuyorum güzelim üzgünüm dedi. ağzını burnunu kırasım geldi içimden :KK4:

ben suna dumankaya'nın bir tarifini yapıyorum canım. düzenli olarak yapıyorum ve cildim inanılmaz derecede temizlendi. yakında bu konu hakkında topik açabilirim. resimli olarak. :44:

bak ya biz aktara gide gele aktarcı rehberi kesildik kadının daha sabundan haberi yok:KK1:burdan senin aktarcılara füze yollayım mı:KK9:yani evet 3.5 tl ye almak varken 15-20 fazla..sen kendi yöntemlerine devam et..ne tarifi yapıyosun diycektim ama topik açtığında öğreniriz artık...açarsan çok iyi olur :KK66:

bak ya biz aktara gide gele aktarcı rehberi kesildik kadının daha sabundan haberi yok:KK1:burdan senin aktarcılara füze yollayım mı:KK9:yani evet 3.5 tl ye almak varken 15-20 fazla..sen kendi yöntemlerine devam et..ne tarifi yapıyosun diycektim ama topik açtığında öğreniriz artık...açarsan çok iyi olur :KK66:

canım açtım topiğimi. bir göz atarsın bakalım. takıldığın yerler olursa sorarsın :KK34:

Defne sabununu duymuştum, onun kremide var ve çokk güzel kokuyor kesinlikle doğal olanını bulun benim ablam kullanıyordu kremini böyle beyaz kutusu yeşil yazısı var üzerinde büyüktü kutusuda 10tl ye almıştı ama o sabununu kullanmadı sivilcesi yok zaten ben bepanthen le sebamed in sabununu kullanıyorum memnunumda oyüzden değiştirmek istemedim.

canım açtım topiğimi. bir göz atarsın bakalım. takıldığın yerler olursa sorarsın :KK34:

az önce baktım canm topiğine burdan da söyliyim çok güzel olmuş...benim pek cilt problemim yok ama senin bu formülü benim bi arkadaşa önericem ve eminimki işe yarıycak...cildinin ışıl ışıl parlaması dileğiyle sağlıcakla kal canm:KK19:

az önce baktım canm topiğine burdan da söyliyim çok güzel olmuş...benim pek cilt problemim yok ama senin bu formülü benim bi arkadaşa önericem ve eminimki işe yarıycak...cildinin ışıl ışıl parlaması dileğiyle sağlıcakla kal canm:KK19:

sağol canım, öner tabi inşallah arkadaşında da işe yarar. sen de sağlıcakla kal :KK71:

Defne sabununu duymuştum, onun kremide var ve çokk güzel kokuyor kesinlikle doğal olanını bulun benim ablam kullanıyordu kremini böyle beyaz kutusu yeşil yazısı var üzerinde büyüktü kutusuda 10tl ye almıştı ama o sabununu kullanmadı sivilcesi yok zaten ben bepanthen le sebamed in sabununu kullanıyorum memnunumda oyüzden değiştirmek istemedim.

canm ablannın sivilcesi yoksa peki kullandığı defne kremi nası bi etki yaptı?*

bu arada sabunların markaları yani şeffaf ambalajın üzerinde NATURAL HERBAL SHOPS yazıyo..bide internes sitesi yazıyo www.nhbshops.com...buraya bi girin ordaki sabunların aynısı..

kızlar ben bu siteyle buradaki topik sayesinde tanıştım, aktara bu bahsedilen sabunlardan almak için gittim, aktar şirketin marka değiştirdiğini, söyledi, sabunlarından çok insan memnunmuş, yeni markaları doa ve sabun fiyatını 2,5 liraya indirmişler. işin daha ilginci, ben yıllardır saç bakımı için sülfatsız şampuan kullanıyordum, ondanda üretmişler, 3. yıkamam ve memnunum. sizde sülfatsız şampuan kullanın...

X