- 11 Şubat 2010
- 530
- 0
kızlaaaarr....anneme geçen günlerde selülit için aktardan defne sabunu ve kara üzüm çekirdeği sabunu aldırdım cildi sıkılaştırıyomuş hücre yeniliyomuş diye...sabunların ambalajında sivilce içinde iyi geldiği yazıyodu e ben bunu okuyunca duramadım yüzümü ilk defne sabunuyla yıkadım çokta güzel kokuyo...sonraki gün sabah kara üzüm çekirdeği sabunuyla yıkadım akşam gece yatmadan bidaha üzüm sabunuyla yıkadım yani günde ikikere..diğer gün defne sabunuyla yıkadım günde ikikere...bigün kara üzüm çekridği sabunu bigün defne sabunu kullandım...1 hafta bu şekilde yaptım yüzüme hiçbişey sürmedim başka...kullandığım ilk iki gün gidip gelip aynaya bakıyorum allah allah diyorum bi pürüzsüzlük var yanağımda alnımda falan gözeneklerim düzgünleşmiş gibiydi....ahaaa dedim sabunlar fayda etti sonra bende üç gün daha devam ettim şimdi yanaklarımdaki sivilceler kırmızılıklar gitti...sabunu sürüp yıkadıktan sonra zaten bi parlaklık geliyo yüzünüze...ben hiç tahmin etmemiştim sabun sonuçta alt üstü napacak sanki dedim ama işe yaradılar..
bacaklarıma kalça kısmımada aynı şekilde yapıyorum selülitlere fayda edicekmi bakalım....ha sabah akşam yapıcaz cildimiz kurursa diyosanız çok hafif bi gerginlik hissi veriyo hafif kurutuyo ama öyle aman aman bi kurutma değil
ve tavsiyem açıkta satılan 1 liralık sabunlardan almayın küp küp kesilmiş sabunlar...ambalajlı yada kutuda markası yazan sabunları öneririm.kutunun yada ambalajın arkasında mutlaka sağladığı faydalar yazar..ben 3.5 tl ye aldım.
üzüm çekideği sabununun içinde minik minik çekirdek taneleri var...sizlerde deneyin bakalım yarayacakmı bendeki gibi merak ediyorumm...sağlıcakla kalın
bacaklarıma kalça kısmımada aynı şekilde yapıyorum selülitlere fayda edicekmi bakalım....ha sabah akşam yapıcaz cildimiz kurursa diyosanız çok hafif bi gerginlik hissi veriyo hafif kurutuyo ama öyle aman aman bi kurutma değil
ve tavsiyem açıkta satılan 1 liralık sabunlardan almayın küp küp kesilmiş sabunlar...ambalajlı yada kutuda markası yazan sabunları öneririm.kutunun yada ambalajın arkasında mutlaka sağladığı faydalar yazar..ben 3.5 tl ye aldım.
üzüm çekideği sabununun içinde minik minik çekirdek taneleri var...sizlerde deneyin bakalım yarayacakmı bendeki gibi merak ediyorumm...sağlıcakla kalın