- 21 Mayıs 2009
- 233
- 43
- 118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorum su aciklamayi yapti.kas alti oldugu icin zamanla kasin boyunu uzatir ve protezin tabani toplanir,yuksekligi artar dedi.su anda kasin bastiriyor dedi.bekleyorum o zamani.
Burada sorun benim dojtora krndimi iyi ifade edememem oldu.ilk gittigim de ben one dogru cok abartili birsey istemiyorum demistim
Ayrık göğüse sahipsen yani koltuk altından dolgunsa göğüslerin ona bi çare yok diye biliyorum. Belki koltuk altında toplanma nedeni göğüs şeklinden kaynaklıdır. Ay benimkiler bitişik değil siniir oluyorum ((
Sanirim su an bi cvp vermek icin cok erken. Caydirici olsn istemem. Benim oncesinde dogru durust gogsum olmadigi icin ayrik ya da birlesik diyemiyorum malesef:) bu arada acisi cok fazla ama bugun 3. Gun azalma var eger gercekten istedigim gbi olucaksa cekilmez bi aci diil diim ben:)
Merhaba arkadaslar ben 3 gun once oldum ameliyatimi. 275 cc mentor kullanildi. Yana dogru koltukaltima kadar oldukca geenis ama one dogru cikiklik olarak eskisindem
Cok da farkli diil zamanla duzelir mi lutfen yardimci olun
Moderate plus profile yazio ama o mu bilmyrm, cok sevindim ins bnm de oyle olur. Ben zaten asiri cikintili cok buyuk istemiyorum ama su an eski gogsumle nerdeyse ayni duruyor:)Kullanilan profili biliyormusun cnm
One dogru cikinti olmasi icin high profile kullaniliyor senin orta profil olabilir
Gerci daha cok yeni masajlara basladiktan sonra yumusayip sekil alicaklar
Benimde ilk zamanlar ayrikti cok sekilsiz gozukuyordu hic begenmemistim simdi 2ay oldu ve baya birlestiler damla seklini almaya basladilar simdi cok mutluyum
Aceleden diil sadece bilmediimden etrafimda da bu ameliyati olan yok ogrenmeye calisiyorum sadece yani en basinda herkesn bole oluo mu die.bu acelen ne ki bekle daha çok değişecekler benimkide yana doğru yaygındı ama öne doğru çıkıklığıda iyi ama onlara biraz zaman verin kas altı olduğu için basık duruyo olabilir, sonra kendine gelince protezler rahatlıyorlar, şu an çok erken ama protezin boyutunu beğendim benim 300 ama 275 olmasını isterdim
Moderate plus profile yazio ama o mu bilmyrm, cok sevindim ins bnm de oyle olur. Ben zaten asiri cikintili cok buyuk istemiyorum ama su an eski gogsumle nerdeyse ayni duruyor:)
Peki ust taraf cok dolgun gorunuo yani dogalliktan uzak o da zamanla gecio mu?
Aceleden diil sadece bilmediimden etrafimda da bu ameliyati olan yok ogrenmeye calisiyorum sadece yani en basinda herkesn bole oluo mu die.
Bu arada ben de ilk 1 hafta hiç fark olmadıki eski halimde böyleydi diye mızmızlanıp durdum, halbuki eskiden hiç memem yoktu şimdi fotolara bakınca ve eski sütyenlerimi giymeye çalışınca nasıl öyle düşünebildim acaba diyip gülüyorum
Bu psikoloji hepimizde var sanırım, bizi tatmin etmesi için kocaman kocaman görmemiz lazım ameliyattan hemen sonra.. Ki zaten o protezin taban genişliğini senin ölçülerine göre ayarlıyorlar, profilini de meme dokuna göre ayarlıyorlar.. büyüklüğünü de tipine boyuna posuna ve en önemlisi oraya sığabilecek ölçüye göre.. Yani sana uygun olan buydu demekki, zamanla şekli de oturunca daha uygun ve güzel olacaktır eminim :)
kızlar bu high profile tam olarak nasıl ben arastırmaya baslayınca suan yenı duydugum bırsey.seklı tam olarak nasıl acaba
geçmiş olsun canımm