• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Yan yatirma yastigi hakkinda yardim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mimix

Kizim Rabbime Emanet
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
695
3
96
Almanya
kizim 29 günlük oldu, hep yan yatirma yastiginda yatiriyorum am a1 haftadir sirt üstü dönüyo kendi kendine, ebe gerek yok sirtüstü yatir artik kafasini ceviriyo bogulma riski yok dedi ama ben emin degilim, siznezamana kadar yan yatirdiniz bebeklerinizi?
Kafasini saga sola ceviriyo ama allah korusun cok kusmuyo ama arada cikariyo yediklerini bogulur diye korkuyorum

benim oğlum yan yatırma yastığını hiç kullanmadı.. daha 3 gunluktu nezaman yastığa yatırsam ağlıyordu ve uyumuyordu ama yastıksızken cok guzel uyuyordu ..cok sukur bı sıkıntımızda olmadı ustelık cok kusan bı bebekti..sureklı kontrol ettikten sonra sıkıntı olmaz bence.. gecede zaten gorebıleceğim sekildeydi yatağı..

Back