• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yan koltukta saçı oturuyor

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
İşte 16.7 metrelik saçları ile "Rasta-Rapunzel"
23 Mart 2016 Çarşamba, 16:00:57Güncelleme: 16:31:47
Dünyanın en uzun rasta saçlarına sahip olan kadın, kendisi gibi upuzun saçları olan kuaförü ile evlendi.
1214144_620x410.jpg

• Paylaş
Dünyanın en uzun rastasaçlarına sahip olan kadın, kendisi gibi upuzun saçları olan kuaförü ile evlendi.

1214144_bc82997a1c59471c7b0d8c411cc86586.jpg

Daily Mail haberine göre, "Rasta-Rapunzel" adıyla anılan 50 yşaındaki ABD'li kadının saçının uzunluğu tam 16.7 metre.

Asha Mandela ve eşi Emmanuel Chege, birbirlerinin saçlarına hayran. Çift birbirlerinin saç bakımlarını da yapıyor.

1214144_0a3d7a407f04b63572ccacb2cd31833c.jpg

Çift uzun saçlarının günlük hayatlarında bir şeye engel olmadığını hatta yatak odasında eğlence kaynağı olduğunu söyledi.
http://www.haberturk.com/dunya/haber/1214144-iste-167-metrelik-saclari-ile-rasta-rapunzel

böyle insanları görünce bir yandan ne gereksiz işler diyorum,
bir yandan da imreniyorum,
insanlar mutluluğu ne çeşit yollarda buluyorlar diye.
kendimi düşünüp, acaba çok mu realistim çok mu duygusuzum diyorum.

bayramları, noeli, yılbaşını kutlayan insanlara da hayranlıkla bakıyorum.
hiç biri benim için anlam ifade etmiyor.
her şey sanal geliyor.

matrixde miyim neyim diye düşünüyorum.

Yatakta birbirlerini bulamadıkları için çok eğlenceli oluyor herhalde:KK6:

Elim sende emmanuel:KK70:

S shot konuya yorumun geçikti seni merak ettim:KK70:
Hahaha ya chess yaaa :D

O kadar uzun saç yatak odasında nasıl eğlence kaynağı olur birkaç fikrim var ama mantıklı gelmiyor :D

Yalnız "ay saçımm" lafı herhalde yatak odasında en çok geçen cümledir diye düşünüyorum :D

Yan koltukta saçı mı oturuyor? :KK45:

Restaurantta da saça ayrı menu veriyorlar galiba?

-Ben biraz zeytinyağı, limon ve yumurta sarısı alayım, tişikkirler..

Iyyyy böcek vardır be o saçta, bi yıkanmaya kalksan sırf saçı yıkamak 5 gün sürer.

Acaba uçağa binse koltuk parası ödüyormudur :110:

Bence ödemeli zaten, ödesin ödemesin ben bu kadının yanında oturmam hacı, o saçın içinden herşey çıkabilir, kadının yanı her halükarda boş kalır.

Back