- 19 Şubat 2014
- 2.493
- 2.843
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolun.yumuşatıcıyı kaynatıyorum şimdi.umarım işe yarar
fokurdamaya başlayınca aldım ocaktan dolaştım mutfakta. diğer odaları da aynı şekilde dolaştım. cezvede kaynatmıştım.Ben suyla kaynatmıştım.şimdi yumuşatıcıyı suyla seyreltim onu kaynatıyorum işe yaramazsa sirkyi denerim.ne kadar süre kaynattınız acaba
İşe yaradı.duvarları da sildik onun da etkisi vardır diye düşünüyorum.Sonuç?
Benim fırınımın zamanlayıcısından tiktak sesi geliyor ama bozulduğu için ilerlemiyor. Pişince kendim kapatıyorum. Belki sizinki de öyle olmuştur..
Bende perdeleri yıkadım mutfak dolabını evdeki mobilyaları sildim sirkeli su kaynattım ama geçmemişti.en son duvarları sildik yumuşatıcıyı suyla kaynattım da öyle geçti. Yaklaşık bir hafta temizlik yaptım.Çok büyük geçmiş olsun.Rabbim beterinden korusun. ben de süt yakmıştım.O koku geçmek bilmedi.en sonunda koltuk yıkattım tül perde zaten yıkamıştım.Mutfak dolapları boşalttım sildimi.Halılar yıkamaya verdim ve geçti.
İnşaallah siz bu kadar uğraşmazsınız hemen geçer
Dediklerinizin hemen hepsini yaptım.çok az bi koku var sürekli de havalandırıyorum.en azından koku rahatsız etmiyor artık.yada alıştık bilemiyorum.Valla hiçbiri öyle bir yanık kokusunda işe yaramaz ama yine de bir miktar hafifletir duvar kağıdı falan varsa ona da sindiğinden silense dahi kokusu hala gelir sürekli evi havalandırın herşeyi yıkatmaya verin
vanilya kahve yumuşatıcı mandalina kabuğu vb her şeyi yapmıştım yok yine de 15 günde anca %80 çıktı koku diyeyim