• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanık yemek kokusu bütün evi sardı

Yumuşatıcı kimyasal zararlı solumak

Sirkeli su kaynatın yarım limonda ekleyin

Fısfıs kabına su karbonat limon suyu esans yağı damlatıp sıkın eve

Siliniyorsa duvarları arapsabunu ile silin koku duvarlara daha çok siner

Sağolun.yumuşatıcıyı kaynatıyorum şimdi.umarım işe yarar

Sonuç?

Benim fırınımın zamanlayıcısından tiktak sesi geliyor ama bozulduğu için ilerlemiyor. Pişince kendim kapatıyorum. Belki sizinki de öyle olmuştur..

Çok büyük geçmiş olsun.Rabbim beterinden korusun. ben de süt yakmıştım.O koku geçmek bilmedi.en sonunda koltuk yıkattım tül perde zaten yıkamıştım.Mutfak dolapları boşalttım sildimi.Halılar yıkamaya verdim ve geçti.

İnşaallah siz bu kadar uğraşmazsınız hemen geçer

Ben suyla kaynatmıştım.şimdi yumuşatıcıyı suyla seyreltim onu kaynatıyorum işe yaramazsa sirkyi denerim.ne kadar süre kaynattınız acaba
fokurdamaya başlayınca aldım ocaktan dolaştım mutfakta. diğer odaları da aynı şekilde dolaştım. cezvede kaynatmıştım.

Valla hiçbiri öyle bir yanık kokusunda işe yaramaz ama yine de bir miktar hafifletir duvar kağıdı falan varsa ona da sindiğinden silense dahi kokusu hala gelir sürekli evi havalandırın herşeyi yıkatmaya verin
vanilya kahve yumuşatıcı mandalina kabuğu vb her şeyi yapmıştım yok yine de 15 günde anca %80 çıktı koku diyeyim

Sonuç?

Benim fırınımın zamanlayıcısından tiktak sesi geliyor ama bozulduğu için ilerlemiyor. Pişince kendim kapatıyorum. Belki sizinki de öyle olmuştur..
İşe yaradı.duvarları da sildik onun da etkisi vardır diye düşünüyorum.

Çok büyük geçmiş olsun.Rabbim beterinden korusun. ben de süt yakmıştım.O koku geçmek bilmedi.en sonunda koltuk yıkattım tül perde zaten yıkamıştım.Mutfak dolapları boşalttım sildimi.Halılar yıkamaya verdim ve geçti.

İnşaallah siz bu kadar uğraşmazsınız hemen geçer
Bende perdeleri yıkadım mutfak dolabını evdeki mobilyaları sildim sirkeli su kaynattım ama geçmemişti.en son duvarları sildik yumuşatıcıyı suyla kaynattım da öyle geçti. Yaklaşık bir hafta temizlik yaptım.

Valla hiçbiri öyle bir yanık kokusunda işe yaramaz ama yine de bir miktar hafifletir duvar kağıdı falan varsa ona da sindiğinden silense dahi kokusu hala gelir sürekli evi havalandırın herşeyi yıkatmaya verin
vanilya kahve yumuşatıcı mandalina kabuğu vb her şeyi yapmıştım yok yine de 15 günde anca %80 çıktı koku diyeyim
Dediklerinizin hemen hepsini yaptım.çok az bi koku var sürekli de havalandırıyorum.en azından koku rahatsız etmiyor artık.yada alıştık bilemiyorum.

Kızlar hortlucak konu ama çözüm bulabildiniz mi. Benim koca da ben türkiyedeyjen pencereyi açık bırakıp işe gitmiş komşu da bahçesindeki kuru dalları yakmış hep is odaya sinmiş Türkiye’den geldiğim gibi kokusu aldım hemen. Nasıl çıkar ki

Back
X