• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVDEN ÇIKMAYAN YANIK KOKUSU

boya badana, sinmis koku cikmaz oyle kolay sanki. kapi pencere silinir ama duvar ve tavanlar silinmezki. yeni bir boya ister ev bence..mobilyalara sindiyse (koltuklara ozellikle) ozaman sildirin koltuklari/halilari.

Geçen aylarda yumurta unutmuştum ocakta çok kalınca patladı bütün mutfak sapsarı bir katmanla kaplandı. Koku işi malum sokağın başından geliyordu 🤦🏼‍♀️ Her yeri iyice temizledikten sonra bir sprey şişesine çamaşır suyunu sulandırıp koydum ve her yere sıktım. Yarım saat sonrasında hiç koku kalmadı.

Fasulye ve nohutta çok kötü kokar. Umarım işe yarar.

Canim o bir aya anca çıkar bende et yakmistim bir ay hergün cam açık ve temizlik yaptım zor çıktı zaten iğrenç kokuyor kuru pasulye Nohutta eminim kötü kokmustur camları açık kalsın bari siz evde yokken bide çamaşır deterjanı kaynatsan oda biraz bastırıyor kokulu ciflerdende koy icine

Bende et yakmıstım süpürge izin filtre kısmı varsa havayı dısarı üfleyen tarafta oluyor oraya febreeze sıkmıstım tüm heryeri süpürmüştüm 3 - 4gün faydası olnustu baya

Kızlar hortlucak konu ama çözüm bulabildiniz mi. Benim koca da ben türkiyedeyjen pencereyi açık bırakıp işe gitmiş komşu da bahçesindeki kuru dalları yakmış hep is odaya sinmiş Türkiye’den geldiğim gibi kokusu aldım hemen. Nasıl çıkar ki

Back
X