Arkadaşlar bi kaç gün önce fırını kapattığımı sanarak parka gittik. 2 saat sonra eve geldiğimizde bütün ev duman altında kalmıştı hemen evi havalandırdık fırını dışarı çıkardık ama eve acayip yanık kokusu sindi.perdeleri yıkadım evi mobilyaları sildim ama yinede koku gitmedi.bu koku nasıl giderilir çözüm önerilerinizi bekliyorum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yanık yemek kokusu bütün evi sardı
- Konu Sahibi svgblgl
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.961
- 748
- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
Valla nasıl olduğunu bende anlamadım fırınım dakika dolunca kendi atıyor normalde ama yemek pişince ben dakika dolmadan kapattım ama yankışlıkla manuel moda almışım.neyseki ucuz atlattık.sirke kaynattım ama işe yaramadı.bide yumuşatıcı deneyim bakalım işe yarayacak mıBalık kokusu için yumuşatıcı veya sirke kaynatılıyor, sizde bi bunları deneseniz.
Yumuşatıcı daha etkili olur bence ama çocuk evde yokken yapın belki tehlikeli olabilir.
Allahtan ev yanmamış
- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.961
- 748
Büyük ihtimalle yarayacaktır. Eşyalara sinen bir kokusu var çünkü, sirke uçucudur sonuçta.Valla nasıl olduğunu bende anlamadım fırınım dakika dolunca kendi atıyor normalde ama yemek pişince ben dakika dolmadan kapattım ama yankışlıkla manuel moda almışım.neyseki ucuz atlattık.sirke kaynattım ama işe yaramadı.bide yumuşatıcı deneyim bakalım işe yarayacak mı
Aman sadakanızı verin kıl payı kurtarmışsınız.
- 30 Mayıs 2013
- 3.165
- 3.319
- 198
- 20 Ekim 2014
- 7.465
- 15.547
- 198
- 24 Nisan 2013
- 379
- 111
- 323
aklinizda bulunsun yumusatici direk kaynatilmiyo suyla karistirarak cidden de evi mis gibi kokutuyoGeçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış diyelim...
Kokuyla kalmış hasarınız...
Sirke kaynatın.
Olmadı portakal & mandalina kabuğu kaynatın.
Mutfağın duvarlarını silebilirsiniz, o da koku tutar.
Ama yumuşatıcı kaynatıldığını ilk kez duydum.
Belki o da fayda edebilir bilemedim.
Büyük ihtimalle yarayacaktır. Eşyalara sinen bir kokusu var çünkü, sirke uçucudur sonuçta.
Fena bi koku bu.hem rahatsız ediyor hemde insanın başı ağrıyor.geçene kadar her yolu denicem.bunu da denicem teşekkürlerTürk kahvesi kavurabilirsiniz, kokuya karşı işe yarıyor
İlk iş sadaka vermek oldu zaten.daha fenası da olabilirdi.Büyük ihtimalle yarayacaktır. Eşyalara sinen bir kokusu var çünkü, sirke uçucudur sonuçta.
- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.372
- 348
Sağolun.yumuşatıcıyı kaynatıyorum şimdi.umarım işe yararGeçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış diyelim...
Kokuyla kalmış hasarınız...
Sirke kaynatın.
Olmadı portakal & mandalina kabuğu kaynatın.
Mutfağın duvarlarını silebilirsiniz, o da koku tutar.
Ama yumuşatıcı kaynatıldığını ilk kez duydum.
Belki o da fayda edebilir bilemedim.
- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
Kokuyu karbonat alır. Sirkeli karbonat karşımı etkili olur diyorum benValla nasıl olduğunu bende anlamadım fırınım dakika dolunca kendi atıyor normalde ama yemek pişince ben dakika dolmadan kapattım ama yankışlıkla manuel moda almışım.neyseki ucuz atlattık.sirke kaynattım ama işe yaramadı.bide yumuşatıcı deneyim bakalım işe yarayacak mı
Teşekkür ederim.Sirkeyi suda mı kaynattınız yoksa sade mibizim de mutfağımız yanmıştı biz uyurken. hala tüylerim ürperir hatırladıkça. verilmiş sadakanız varmış.
bize de sirke kaynatın dediler inanır mısınız eser kalmadı duman kokusundan. cidden işe yarıyor.
geçmiş olsun.
- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.372
- 348
sade yapmıştık biz. isterseniz burnunuzu ağzınızı sarabilirsiniz çünkü kaynayınca boğaz gıdıklayıcı oluyor biraz.Teşekkür ederim.Sirkeyi suda mı kaynattınız yoksa sade mi
birisi yumuşatıcı ve kahve demiş. balık yaparken onları da kullanıyoruz ve yine sıfır koku. yumuşatıcıyı suyla seyreltin ama.
Ben suyla kaynatmıştım.şimdi yumuşatıcıyı suyla seyreltim onu kaynatıyorum işe yaramazsa sirkyi denerim.ne kadar süre kaynattınız acabasade yapmıştık biz. isterseniz burnunuzu ağzınızı sarabilirsiniz çünkü kaynayınca boğaz gıdıklayıcı oluyor biraz.
birisi yumuşatıcı ve kahve demiş. balık yaparken onları da kullanıyoruz ve yine sıfır koku. yumuşatıcıyı suyla seyreltin ama.
Teşekkür ederim.bunu da denicem.dayanılmaz bi koku var gerçekten.insanı uykusundan uyandırıyor.Turk kahvesi pisirin odalara karbonat koyun kaselerde koku cekiyor diyorlar gecmis olsun.