• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanık yemek kokusu bütün evi sardı

svgblgl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2015
23
11
88
36
Arkadaşlar bi kaç gün önce fırını kapattığımı sanarak parka gittik. 2 saat sonra eve geldiğimizde bütün ev duman altında kalmıştı hemen evi havalandırdık fırını dışarı çıkardık ama eve acayip yanık kokusu sindi.perdeleri yıkadım evi mobilyaları sildim ama yinede koku gitmedi.bu koku nasıl giderilir çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Balık kokusu için yumuşatıcı veya sirke kaynatılıyor, sizde bi bunları deneseniz.
Yumuşatıcı daha etkili olur bence ama çocuk evde yokken yapın belki tehlikeli olabilir.

Allahtan ev yanmamış

Balık kokusu için yumuşatıcı veya sirke kaynatılıyor, sizde bi bunları deneseniz.
Yumuşatıcı daha etkili olur bence ama çocuk evde yokken yapın belki tehlikeli olabilir.

Allahtan ev yanmamış
Valla nasıl olduğunu bende anlamadım fırınım dakika dolunca kendi atıyor normalde ama yemek pişince ben dakika dolmadan kapattım ama yankışlıkla manuel moda almışım.neyseki ucuz atlattık.sirke kaynattım ama işe yaramadı.bide yumuşatıcı deneyim bakalım işe yarayacak mı

Valla nasıl olduğunu bende anlamadım fırınım dakika dolunca kendi atıyor normalde ama yemek pişince ben dakika dolmadan kapattım ama yankışlıkla manuel moda almışım.neyseki ucuz atlattık.sirke kaynattım ama işe yaramadı.bide yumuşatıcı deneyim bakalım işe yarayacak mı
Büyük ihtimalle yarayacaktır. Eşyalara sinen bir kokusu var çünkü, sirke uçucudur sonuçta.

Aman sadakanızı verin kıl payı kurtarmışsınız.

Geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış diyelim...
Kokuyla kalmış hasarınız...

Sirke kaynatın.
Olmadı portakal & mandalina kabuğu kaynatın.

Mutfağın duvarlarını silebilirsiniz, o da koku tutar.

Ama yumuşatıcı kaynatıldığını ilk kez duydum.
Belki o da fayda edebilir bilemedim.

Sirke kaynatın.

aklinizda bulunsun yumusatici direk kaynatilmiyo suyla karistirarak cidden de evi mis gibi kokutuyo

Bende çaydanlık yaktım ocakta unutup ev duman olmuştu o iğrenç koku ne yapsam da gitmedi zamanla gidiyo ama bi kaç ay sonra :)

Büyük ihtimalle yarayacaktır. Eşyalara sinen bir kokusu var çünkü, sirke uçucudur sonuçta.

Aman sadakanızı verin kıl payı kurtarmışsınız.
Türk kahvesi kavurabilirsiniz, kokuya karşı işe yarıyor
Fena bi koku bu.hem rahatsız ediyor hemde insanın başı ağrıyor.geçene kadar her yolu denicem.bunu da denicem teşekkürler

bizim de mutfağımız yanmıştı biz uyurken. hala tüylerim ürperir hatırladıkça. verilmiş sadakanız varmış.

bize de sirke kaynatın dediler inanır mısınız eser kalmadı duman kokusundan. cidden işe yarıyor.

geçmiş olsun.

Sirke kaynatın.

Sağolun.yumuşatıcıyı kaynatıyorum şimdi.umarım işe yarar

Kokuyu karbonat alır. Sirkeli karbonat karşımı etkili olur diyorum ben

bizim de mutfağımız yanmıştı biz uyurken. hala tüylerim ürperir hatırladıkça. verilmiş sadakanız varmış.

bize de sirke kaynatın dediler inanır mısınız eser kalmadı duman kokusundan. cidden işe yarıyor.

geçmiş olsun.
Teşekkür ederim.Sirkeyi suda mı kaynattınız yoksa sade mi

Teşekkür ederim.Sirkeyi suda mı kaynattınız yoksa sade mi
sade yapmıştık biz. isterseniz burnunuzu ağzınızı sarabilirsiniz çünkü kaynayınca boğaz gıdıklayıcı oluyor biraz.

birisi yumuşatıcı ve kahve demiş. balık yaparken onları da kullanıyoruz ve yine sıfır koku. yumuşatıcıyı suyla seyreltin ama.

sade yapmıştık biz. isterseniz burnunuzu ağzınızı sarabilirsiniz çünkü kaynayınca boğaz gıdıklayıcı oluyor biraz.

birisi yumuşatıcı ve kahve demiş. balık yaparken onları da kullanıyoruz ve yine sıfır koku. yumuşatıcıyı suyla seyreltin ama.
Ben suyla kaynatmıştım.şimdi yumuşatıcıyı suyla seyreltim onu kaynatıyorum işe yaramazsa sirkyi denerim.ne kadar süre kaynattınız acaba

Back
X