Yan fon perde için nasıl bir seçim yapmalıyım ?

mehlike82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
29
0
86
42
İçel Mersin
öncelikle perde olarak tac güzel diye biliyorum fikri olanlar yardımcı olsun. onun dışında yemek odam ve yatak odam siyah beyaz bir mobilya aldım.daha koltuk takımına karar vermedim ama muhtemelen gri düşünüyorum. bu durumda beyaz tül almalıyım. ama yan fonunu nasıl yapmalıyım. sıyah hoş olmaz diye düşünüyorum fikri olan???

son olarakda tuttugumuz ev deniz manzaralı acaba bu mekanizmalı perdelerden birinimi alsak önerebileceginiz bir model varmı?sürgülü balkondan direk deniz önünde oluyor.
acil bekliyorum fikirlerinizi

eğer planladığınız koltuk takımının nette görüntüsü varsa onu eklerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. ama yinede fikir vermek gerekirse... perde beyaz olsun ve fonunu da alacağınız koltuk takımında yastık ve benzeri bir aksesuar var ise onda kullanılan bir renkten fon yapın derim. bu arada mekanizmalı perdelerden pek çok arkadaş şikayetçi fakat o tür prdelerin çok şık durduğu ve eve ayrı bir hava kattığıda bir gerçek. bence katlamalı stor perde çok güzel olur sizin eve. deniz manzaralı imiş eviniz. perdeyi yukarı kaldırıp denize bakabilirsiniz rahatlıkla. bir de yeni çıkan yine stor tarzında olan zebra perdeler var. onlar da güzel bir fikir olabilir.umarım yardımcı olabilmişimdir

fikirlerin için teşekkürler poyrazya. malesef alacagım koltuk takımının resmi yok. ama belli oldu. gümüş grisi oturma yeri.yanları siyah deri. dayanma yerinde ise kırmızılı yastıklar olacak. bu durumda fonu siyah gri ve kırmızı arasında yapmalıyım. sanrm siyah ve kırmızı sıkıntı yaratabilir zamanla rengi gider gibi. gride söönükmü kalır acaba???

gri sakın yaptırma (bence) duvarlarında açık renkse gri soluk duracaktır ama siyahla kombine edebilirsin ya da simli parlak gri bir kumaş seçersen fonların buradayım der. bende fon perde yaptırma arefesindeyim ama tam karar vermedim henüz. sana yardımcı olsun diye kendi beğendiklerimin resmini koyuyorum umarım yardımcı olur. (Resimlerde hep siyah beyaz fonlar ama napayım bende siyah tutkunuyum)

Eklentiler

• $1715_b.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 1.253
  • $33760344n7v.jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 202
  • $1717_b.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 475
  • $tul_perde1.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 331
  • $dekorasyonrenkleri.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 298
siyahları görünce içim karadı .bence beyaz tül gri fon olmalı. aksesuarları da kırmızı siyah gri kullanabilirsınız. halıda grı ve kırmızılı olabilir

evinin cephesinden(pencere kısımlarından) duvarlar ve dekorlar görünecek şekilde bir kaç fotograf gönderebilirsen yardımcı olmaya çalışırım canım

siyah tül düşünüyorsan eger gece gündüz ışık gerekeceğini ve güçlü ışık olması gerektiğini aklından çıkarmamalısın. geçen hafta bir müşterimle bu tarz bir problem yaşadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…