• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yan etkisi olmayan sakinleştici ilaç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

biricimsigara

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2023
1
-8
1
Merhaba

Uzun zamandır babam işinden kaynaklı aşırı derece sinir ve stres yapıyor. Bunu eve de yansıtıyor bir doktora falan gitmesini söylüyoruz ama tabikide gitmiyor sizlerden yan etkisi öyle çok ağır olmayan sakinleştirici ilaç tavsiyeleri istiyorum babam tansiyon hastası öyle çok ileri derecede olmasa da kalbinde bir sorun varmış bize tam olarak ne olduğunu söylemiyor sizlerden ricam bana reçetesiz satılan yan etkisi çok olmayan ilaç tavsiyleri vermeniz zor durumda olmasam kesinlikle bu yollara başvurmam

Merhaba

Uzun zamandır babam işinden kaynaklı aşırı derece sinir ve stres yapıyor. Bunu eve de yansıtıyor bir doktora falan gitmesini söylüyoruz ama tabikide gitmiyor sizlerden yan etkisi öyle çok ağır olmayan sakinleştirici ilaç tavsiyeleri istiyorum babam tansiyon hastası öyle çok ileri derecede olmasa da kalbinde bir sorun varmış bize tam olarak ne olduğunu söylemiyor sizlerden ricam bana reçetesiz satılan yan etkisi çok olmayan ilaç tavsiyleri vermeniz zor durumda olmasam kesinlikle bu yollara başvurmam
Ama kalp ve tansiyon diyorsunuz bu öyle al bunu kullan denilecek bir şey olamaz ki. O yüzden direkt doktora gitmen gerekiyor.

Böyle bir şeyi kimse yapmaz ve yapmamalı da . ! Ayrıca bu kadar sıkıntılı bir durumda babanızın yaşı, kronik hastalıkları, beslenme tarzı vs bunları göz önüne alan bir psikiyatriye gitmek varken sosyal medyadan abur cubur gibi öneri istemek hiç mantıklı değil ..

Papatya Melisa çayı doğal hem bitki çayı sakinleştirir hem de kış geldi hastalıklara da iyi geliyor

Bahsettiğiniz ilaçlar bilmem farkında mısınız, kırmızı reçete ile satılıyor. Ayrıca kimse hiçbir ilaca yan etkisiz diyemez. İçindeki herhangi bir maddeye birinin alerjik reaksiyon verip veremeyeceğini bilemeyiz.

Merhaba

Yan etkisiz sakinleştirici ilaç yok zaten ama hadi diyelim var reçetesiz almanız mümkün değil. Hadi bunu da geçtik başka birine ne hakla ilaç vermeyi düşünüyorsunuz? Ne kadar riskli olabileceğinin hiç mi farkında değilsiniz?

Yan etkisi olmayan ilaç diye bir şey yoktur, her ilacın az veya çok birtakım yan etkileri vardır hiçbir hastalığı olmayan sağlıklı bireylerin dahi doktor önermeden ilaç kullanması sakıncalıyken, kronik hastalıkları olup sürekli ilaç kullanmak zorunda olan kişilere ilaç tavsiye etmek başkasının hayatını ve sağlığını tehlikeye atmaktır zira kullanılan tansiyon, kalp vb ilaçlarla doktor önerisi olmadan ve kişinin bilgisi dışında verilecek ilacın etken maddelerinin birbiriyle karışması halinde hastaya ne gibi etkiler edeceği meçhuldür.

Bu sebeple konunuz sakıncalı olduğundan yorumlara kapatılmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back