Selam Cnm bende yamuna lateks m beden var ben Doğumdan hemen sonra ölçüp aldım tabii şişliklerim inince geniş geldi 1 hafta kadar kullandığım için de iade edemedim işine yarar mıAcil yamuna s beden queen model korse arıyorum ikinci el takas yada direkt ücret şeklinde uyguna yardımlarınızı bekliyorum
Fiyat ne kadarSelam Cnm bende yamuna lateks m beden var ben Doğumdan hemen sonra ölçüp aldım tabii şişliklerim inince geniş geldi 1 hafta kadar kullandığım için de iade edemedim işine yarar mı
Ben de lateks m beden var sadece 1 hafta kullandım yamuna korse den aldımArkadaslar varsa satan bende ilgileniyorum arkadasim oncelikli tabiki
ben 200 tl ye aldım ama ikinci el tabii artıkFiyat ne kadar
Acil yamuna s beden queen model korse arıyorum ikinci el takas yada direkt ücret şeklinde uyguna yardımlarınızı bekliyorum
Bende ariyorum korse dogumdn sonra kullanacagim ama baya kilo aldim s beden olmaz sanirim
Tesekkur ederim ben baska bakiyormCanim ben satiyorum s beden queen korse en fazla 5 6 sefer kullandım arkasi bagcikli oldugu icin bedenini ayarlayabiliyorsun ben 330 iken aldim simdi kampanya var 280 e dustu fiyati o yuzden 200 diyordum soranlara ama acil nakit ihtiyacim var hemen alabilirsen 150 ye verebilirim
Rica ederim iyi akşamlarTesekkur ederim ben baska bakiyorm