• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yamuna korse

Defnemm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2019
6
0
1
32
Merhaba arkadaslar yamuna korse kullananlar var mi acaba baska konu varmiydi goremedim ondam yazıyorum almayo dusunuyorum yardimci olabilir misiniz? 🙏🙏

Beli sekillediri evet ancak oturuken katlandigi icin alt kisimda gobek olustu. 6 aya kalmadan celik balanin biri kirildi ve korse genisledi s bedenini almistim. Sonra bir tik daha geri cektirdm cnku bollasmaya baslamsti guzel sekillendiriyor ama 3 ayda snra pert

Beli sekillediri evet ancak oturuken katlandigi icin alt kisimda gobek olustu. 6 aya kalmadan celik balanin biri kirildi ve korse genisledi s bedenini almistim. Sonra bir tik daha geri cektirdm cnku bollasmaya baslamsti guzel sekillendiriyor ama 3 ayda snra pert
Sezeryan ile dogum yaptigim icin kalan gobegin sıkılaşmasıni istiyorum cok canim sıkılıyo yapilan yorumlara gore iyi duruyordu gobek icin iyi olur mu acaba tereddutte kaldim simdi yorumunuz icin tesekkur ederim

Ne kadar suredir kullanıyorsunuz
Doğum yaptığımdan itibaren kullanmıştım hem de çok sık değil.M beden almıştım çok kullanmadan üçüncü kopçaya geçtim.Sonra xs aldım onda da üçüncü kopçadayım onuda arada takıyorum.Yeni doğum yapmışsanız tavsiye ederim

Doğum yaptığımdan itibaren kullanmıştım hem de çok sık değil.M beden almıştım çok kullanmadan üçüncü kopçaya geçtim.Sonra xs aldım onda da üçüncü kopçadayım onuda arada takıyorum.Yeni doğum yapmışsanız tavsiye ederim
.

Kesinlikle tavsiye ederim hem incelme sağlıyor hem de şekillendiriyor bence ayrıca çok kaliteli
Tutumlu annede de bulabilirsiniz atlet üzerinden giyiliyor sonucta

Back