Yamuna korse, skinny jeans ve Leslie

ahvalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
267
155
33
Merhaba hanımlar. Üç ay önce doğum yaptım. Ve doğum sonrası 70 kilo idim. Son bir aydır ağır diyet yapmamakla birlikte ekmeği kestim ve bebeğimin sütü için diğer şeyleri yiyerek spora başladım.hergün olmamakla birlikte arada skiny jeans ve Leslie yapıyorum. Bazen sadece birini bazen de ikisini. Şuan 65 kiloyum. Ve hedefim bu birbuçuk ay içinde tam 60 olmak. Bebeğim 6 ayını doldurup ek gıdaya başlayınca hedefi 55 yapıp sıkı diyete başlicağım. Dün sipariş ettiğim yamuna askılı premium korsem de bana bu yolculukta eşlik edecek. Ölçülerimi aşağıda paylaşıyorum ve inceldikçe paylaşmaya devam edeceğim.

Bir ay önce. Bir ay sonra

Kilo 70. Kilo 65
Göbek 87. Göbek 84
Basen 103. Basen 100-99
Kalça 107. Kalça 104
Yan simitler 100. Yan simitler 99

Ben de skinny jeans e basladim ama ebru şallı hareketleri cok hizli yapıyor ben bazilarini yapamıyorum acaba genede ise yarar mı

Ben de skinny jeans e basladim ama ebru şallı hareketleri cok hizli yapıyor ben bazilarini yapamıyorum acaba genede ise yarar mı
Ben squattan sonraki hareketi yapamıyorum mesela. Diğer hepsini yapıyorum. Gerçekten çok yorucu ve yağ yakıcı. Eğer yanıyorsan işe yarıyor demektir. Zorlamakta fayda var

Ben squattan sonraki hareketi yapamıyorum mesela. Diğer hepsini yapıyorum. Gerçekten çok yorucu ve yağ yakıcı. Eğer yanıyorsan işe yarıyor demektir. Zorlamakta fayda var
Bu en son hareketleri yapamıyorum iki bacağı ayni anda indir kaldırları arka bacak çalıştırıyor onlar bir tek oralarimda yanma olmuyor

Yamuna dan memnun musun ne kadardir kullaniyorsun ben s almistm zamanla genisledi 2 ayda celik baleni kirildi genisledikten sonra kopcalarini bir tik geriye cektirdm terziye toplasan 6 ay kullanamadim surekli katlaniyordu bn mi yanls kullandm bilemiyorum ki ☹

X